Χαλκίδα: Έπεσε με τα κλοπιμαία στην «αγκαλιά» αστυνομικών

Χαλκίδα: Έπεσε με τα κλοπιμαία στην «αγκαλιά» αστυνομικών

Ο ένας από τους δύο τσιγγάνους «πάγωσε» στη θέα των αστυνομικών και συνελήφθη - Ο συνεργός του διέφυγε

Χαλκίδα: Έπεσε με τα κλοπιμαία στην «αγκαλιά» αστυνομικών
Το μόνο που δεν περίμεναν να δουν βγαίνοντας με τα κλοπιμαία στα χέρια από το σπίτι που είχαν διαρρήξει στη Χαλκίδα δυο νεαροί, ήταν οι... άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή! Ο ένας «πάγωσε» και έπεσε στα χέρια τους, αλλά ο άλλος κατάφερε να το σκάσει.

Οι νεαροί τσιγγάνοι είχαν παραβιάσει την πόρτα του σπιτιού ενός 35χρονου και είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 460 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 2.000 ευρώ. Όμως, οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν αμέσως ότι δεν ήταν οι ένοικοι όταν τους είδαν να βγαίνουν «φορτωμένοι» μέσα στο σκοτάδι και προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Κλείσιμο
Ο ένας από τους δράστες το έβαλε στα πόδια και κατάφερε να εξαφανιστεί, παρά την καταδίωξή του από τους αστυνομικούς. Ο 20χρονος συνεργός του, όμως, συνελήφθη έχοντας στην τσέπη του τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για κλοπή. 

*** Διαρρήκτες... high tech «χτύπησαν» μέρα- μεσημέρι ένα σπίτι στο Νεοχώρι Κυλλήνης, σπάζοντας το τζάμι από το παράθυρο της τραπεζαρίας. Οι δράστες άρπαξαν τα κοσμήματα, αλλά όποια ηλεκτρονική συσκευή βρήκαν, μεταξύ των οποίων έναν φορητό υπολογιστή, ένα gps καιένα κινητό συνολικής αξίας 2.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης