Φωτόπουλος: Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ να σκίσουν τα φύλλα πορείας

Φωτόπουλος: Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ να σκίσουν τα φύλλα πορείας

«Χωρίς εμάς, γρανάζι δεν γυρνά, χωρίς εμάς δεν υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια», είπε ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Φωτόπουλος: Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ να σκίσουν τα φύλλα πορείας
Με απόφασή του λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Παρασκευής το Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε παράνομη και εν μέρει καταχρηστική την απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΗ. 

Ωστόσο, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις το Σάββατο ο πρώην Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, κάλεσε τους εργαζομένους να σκίσουν τα φύλλα πορείας αν φθάσουν στα χέρια τους.

Κλείσιμο
«Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να πετάξουμε τα φύλλα πορείας και θα προτείνω στους εργαζομένους της ΔΕΗ να τα σκίσουμε γιατί χωρίς εμάς, γρανάζι δεν γυρνά», είπε  ο κ. Φωτόπουλος, μιλώντας στον Alpha, υπογραμμίζοντας πως «χωρίς εμάς δεν υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια».

Για να τονίσει την οικονομική κατάσταση των εργαζομένων δε, έφερε ως παράδειγμα τον εαυτό του λέγοντας ότι «μετά από 29 χρόνια δουλειάς παίρνω 1.400 ευρώ». 

Σημειώνεται πως τα αρμόδια όργανα της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αναμένεται να συνεδριάσουν προκειμένου να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους, ενώ σε δηλώσεις του νωρίτερα την Παρασκευή  ο πρόεδρος του συνδικάτου, Σταμάτης Ρέλλιας, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της επιστράτευσης, λέγοντας ότι, «θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης