Η «Μις Ουκρανία» είναι από την Κριμαία και στέφθηκε στη... Ρόδο!

Η «Μις Ουκρανία» είναι από την Κριμαία και στέφθηκε στη... Ρόδο!

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στο Κίεβο

Η «Μις Ουκρανία» είναι από την Κριμαία και στέφθηκε στη... Ρόδο!
Aνέβηκε τις προηγούμενες ημέρες η θερμοκρασία στη Ρόδο, καθώς στο νησί των Ιπποτών βρέθηκαν 18 καλλονές από την Ουκρανία προκειμένου να πάρουν μέρος στα ουκρανικά καλλιστεία για το 2014.

Καθώς οι πολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στο Κίεβο, οι διοργανωτές επέλεξαν το ελληνικό νησί για να πραγματοποιήσουν τα καλλιστεία τους.



Κλείσιμο




«Queen of Beauty» στέφθηκε η 17χρονη Αννα Σαπέγκα, η οποία, σύμφωνα με την «Espresso», κατάγεται από την Κριμαία. Η 17χρονη κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και να κερδίσει τον τίτλο της βασίλισσας της ομορφιάς, αφού τα ξανθά μαλλιά, τα μπλε μάτια και οι τέλειες αναλογίες της δεν άφησαν ασυγκίνητους τους κριτές.







Τον τελικό φιλοξένησε γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου, ενώ ανάμεσα στους κριτές ήταν ο Χάρης Τσιάρας, σχεδιαστής του οίκου Νίκος-Τάκης, που μάλιστα έντυσε τις κοπέλες των καλλιστείων, καθώς και ο συνεργάτης τους Ηλίας.

Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τέσσερα ουκρανικά κανάλια, ένα από τα οποία μετέδιδε στιγμιότυπα σε απευθείας σύνδεση.































Πηγή φωτογραφιών: Espresso, dimokratiki
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης