Κρήτη: Αντιμέτωπος με το παρ'ολίγον θύμα του ο Ολλανδός κλόουν

Κρήτη: Αντιμέτωπος με το παρ'ολίγον θύμα του ο Ολλανδός κλόουν

Είχε μαχαιρώσει 20 φορές ένα 12χρονο αγόρι γιατί τον είχε αναγνωρίσει ως κλέφτη του υπολογιστή του - Ο Ολλανδός κρατείται στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού - Αναμένεται η απόφαση

Κρήτη: Αντιμέτωπος με το παρ'ολίγον θύμα του ο Ολλανδός κλόουν
Πρόσωπο με πρόσωπο με τον παρ' ολίγον δολοφόνο του βρίσκεται, σήμερα, ο 13χρονος από τη Ρωσία που στις 14 Μαΐου 2013 κατάφερε να επιζήσει από τις 20 μαχαιριές που δέχτηκε από το χέρι Ολλανδού κλόουν που εργαζόταν στο ξενοδοχείο που διέμενε ο μικρός μαζί με τη μητέρα του. 

Η υπόθεση αναβιώνει, σήμερα, στις δικαστικές αίθουσες φέρνοντας ξανά στη μνήμη την υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Ολλανδός μαχαίρωσε 20 φορές και πέταξε σε οικόπεδο το 12χρονο τότε αγόρι, του οποίου νωρίτερα είχε κλέψει τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο 13χρονος βρίσκεται στο δικαστήριο, βλέποντας ουσιαστικά για πρώτη φορά μπροστά του τον άνθρωπο που παρ'ολίγο να του στερήσει τη ζωή. Ως πολιτική αγωγή παρίσταται και η οικογένεια του αγοριού.

Η υπόθεση εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως και η ακροαματική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήδη έχει απολογηθεί και ο 20χρονος Ολλανδός, ενώ εκτιμάται ότι είναι πιθανό να έχουμε απόφαση και σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο Ολλανδός- ο οποίος εξακολουθεί να κρατείται στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού- κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού οπλοχρησία και κλοπή.

Πηγή:
Κλείσιμο
cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης