Συνεχίζεται το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων ενόψει Πάσχα, με τα καταστήματα σήμερα να είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, τα καταστήματα θα ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Όσο για εκείνους που προτιμούν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής υπάρχει και το Μεγάλο Σάββατο όταν τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.
Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Την Τρίτη 22 Απριλίου επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας τους.
Οσον αφορά στα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστημάτα και επιχειρήσεις, που είναι μέλη του Σύνδεσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδας, για την περίοδο των εορτών του Πάσχα, τηη Μ. Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τη 1 μετά το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ και το Μ. Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.