Κλοπές με «άρωμα» γυναίκας σε Λαμία και Χαλκίδα

Κλοπές με «άρωμα» γυναίκας σε Λαμία και Χαλκίδα

Η πολυκοσμία σε μια καφετέρια της Λαμίας βοήθησε μια νεαρή αλλοδαπή με...μακριά χέρια να αρπάξει την τσάντα μιας πελάτισσας, όχι όμως και να διαφύγει καθώς εγκλωβίστηκε και την πρόλαβαν εγκαίρως οι άνδρες του τοπικού τμήματος Ασφαλείας που της φόρεσαν χειροπέδες!

Κλοπές με «άρωμα» γυναίκας σε Λαμία και Χαλκίδα
Περνώντας δίπλα από τα τραπέζια, η 20χρονη Βουλγάρα πήρε μαζί της την τσάντα μίας 22χρονης η οποία περιείχε 110 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Όμως, έγινε αντιληπτή και προσπάθησε να ξεφύγει χωρίς να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια των αστυνομικών.

 Η νεαρή αλλοδαπή παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, αλλά ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Κλείσιμο
Βρήκε ξεκλείδωτα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα και μπήκε σαν... κυρία μέσα αναζητώντας κάτι για να κλέψει μια 31χρονη Ελληνίδα. Δεν βρήκε κάτι, όμως, και προσπάθησε να φύγει αλλά έγινε αντιληπτή από τις ιδιοκτήτριες που ειδοποίησαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή. Η 31χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης