Βόλος: Γρονθοκόπησαν και λήστεψαν ανήλικο και άλλον ένα νεαρό

Βόλος: Γρονθοκόπησαν και λήστεψαν ανήλικο και άλλον ένα νεαρό

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα από το 16χρονο παιδί που οι δύο δράστες πλησίασαν με τα ποδήλατα, το γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και αμέσως μετά, άρπαξαν το αξίας 600 ευρώ κινητό του

Βόλος: Γρονθοκόπησαν και λήστεψαν ανήλικο και άλλον ένα νεαρό
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν οι «ληστές με τα ποδήλατα» που ξυλοκόπησαν αλύπητα δυο νεαρούς στο Βόλο για να τους ληστέψουν. Τόσο το τελευταίο από τα θύματα, όσο και ένας από τους δράστες των ληστειών που έγιναν σε διάστημα τριών εβδομάδων, είναι ανήλικοι.

Στη σύλληψη των δυο δραστών ηλικίας 20 και 17 χρόνων, οδήγησε η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφαλείας μόλις ενημερώθηκαν από το 16χρονο παιδί που πλησίασαν με τα ποδήλατα και το γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο! Αμέσως μετά, άρπαξαν το αξίας 600 ευρώ κινητό του και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να καταφέρουν όμως να διαφύγουν.

Κλείσιμο
Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκαν, ομολόγησαν ότι και στις 18 Μαρτίου είχαν ληστέψει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έναν 19χρονο και του είχαν αρπάξει το κινητό του αξίας 250 ευρώ και μικρό χρηματικό ποσό. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες επιθέσεις, ενώ στο μεταξύ παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης