Καβάλα: Ανήλικα αδέλφια έκλεβαν λίρες και τις πωλούσαν!

Καβάλα: Ανήλικα αδέλφια έκλεβαν λίρες και τις πωλούσαν!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα δύο παιδιά, ηλικίας 14 και 15 ετών, και βρήκαν τα κλεμμένα χρυσαφικά και κοσμήματα μαζί με τις 112 χρυσές λίρες Αγγλίας και Τουρκίας

Καβάλα: Ανήλικα αδέλφια έκλεβαν λίρες και τις πωλούσαν!
Δεν ήταν η πρώτη φορά που μια 33χρονη μητέρα αδιαφορούσε για την παράνομη δράση των παιδιών της ηλικίας 15 και 14 χρόνων. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας δεν εξεπλάγη όταν προσήχθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, μετά τη σύλληψη των δυο πιτσιρικάδων για κλοπή μεγάλης αξίας!

Οι άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν εύκολα την εξιχνίαση της κλοπής που είχε γίνει σε ένα σπίτι στην πόλη της Καβάλας, όταν έκαναν έρευνα σε γνωστούς κλεπταποδόχους και βρήκαν τα κλεμμένα χρυσαφικά και κοσμήματα μαζί με τις 112 χρυσές λίρες Αγγλίας και Τουρκίας στο σπίτι ενός 39χρονου σεσημασμένου για κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ο ίδιος, όμως, δεν ήταν εκεί και αναζητείται. 

Κλείσιμο
Τα δύο ανήλικα αδέλφια –που και αυτοί έχουν απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές- εντοπίστηκαν λίγο αργότερα, ομολόγησαν την κλοπή και παρέδωσαν 150 ευρώ που επίσης είχαν κλέψει από το σπίτι. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα μαζί με την 33χρονη μητέρα τους.

*** Τρεις τσιγγάνες, από τις οποίες μια ανήλικη, συνελήφθησαν στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, όταν αποδείχθηκε ότι είχαν τρυπώσει στο σπίτι μιας 44χρονης από την ανασφάλιστη πόρτα και είχαν κλέψει κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ. Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθούν τα κλοπιμαία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης