Κύπρος: Διαρρήκτης έψαχνε «στόχους» με τηλεσκόπιο

Κύπρος: Διαρρήκτης έψαχνε «στόχους» με τηλεσκόπιο

Προφυλακιστέο έκρινε σήμερα το δικαστήριο της Λεμεσού έναν 38χρονο και τη 36χρονη φίλη του για πολλές υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν τους τελευταίους 8 μήνες στη Λεμεσό

Κύπρος: Διαρρήκτης έψαχνε «στόχους» με τηλεσκόπιο
Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, ο 38χρονος συνελήφθη χάρη στην παρατηρητικότητα του Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Λεμεσού, ο οποίος ενώ βρισκόταν εκτός καθήκοντος σε κοινότητα της επαρχίας, είδε τον 38χρονο να κινείται ύποπτα με αυτοκίνητο ενοικιάσεως.

Ο ύποπτος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις, θεάθηκε να εξέρχεται του οχήματος και να παρακολουθεί με τηλεσκόπιο τα σπίτια της γύρω περιοχής.

Κλείσιμο
Περίπολα της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού, που ενημερώθηκαν άμεσα, ανέκοψαν το όχημα του 38χρονου και σε έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς 62 μεταχειρισμένα ρολόγια, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο τηλεσκόπια..

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, στην παρουσία της 36χρονης συντρόφου του, εντοπίστηκαν έντεκα πίνακες ζωγραφικής, τρεις βιντεοπροβολείς, αριθμός κοσμημάτων, αριθμός ρολογιών χειρός και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης