Ημαθία: Βρήκαν τους ληστές που πυροβόλησαν 61χρονο

Ημαθία: Βρήκαν τους ληστές που πυροβόλησαν 61χρονο

Σε βάρος των τριών Αλβανών δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια

Ημαθία: Βρήκαν τους ληστές που πυροβόλησαν 61χρονο
Η απόπειρα ληστείας που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού στην κοινότητα Παλατίτσια της Ημαθίας, εξιχνιάστηκε μετά από εννέα μήνες από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Βέροιας και σε βάρος των τριών Αλβανών δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια.

Ήταν 30 Απριλίου του 2013, όταν οι ληστές που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού. Ανυποψίαστη η 54χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη άνοιξε και αμέσως δέχθηκε χτυπήματα από τους κακοποιούς που εισέβαλαν στο εσωτερικό και απείλησαν με πιστόλι τον 61χρονο. Όμως, εκείνος αντέδρασε και συνεπλάκη μαζί τους, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να πυροβολήσει δύο φορές προς το μέρος του.

Κλείσιμο
Τα βλήματα είχαν χτυπήσει στο έδαφος και τα θραύσματα είχαν τραυματίσει ελαφρά στο μηρό τον άνδρα, που στάθηκε τυχερός καθώς θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί. Οι επίδοξοι ληστές τρομοκρατήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή πεζή, χωρίς να κλέψουν κάτι. Πρόκειται για τρεις νεαρούς ηλικίας 29, 29 και 34 χρόνων οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν, αλλά δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη και αναζητούνται για να συλληφθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης