Αρτέμης Σώρρας: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκιο της Πολεοδομίας στη βίλα-αρχηγείο στο Λαγονήσι - Σφραγίζουν το διπλανό οικόπεδο

Αρτέμης Σώρρας: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκιο της Πολεοδομίας στη βίλα-αρχηγείο στο Λαγονήσι - Σφραγίζουν το διπλανό οικόπεδο

Το οικόπεδο έχει μετατραπεί σε μάντρα στάθμευσης κοντέινερ και βαρέων οχημάτων

swrra__1_
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με κλιμάκιο της Πολεοδομίας Μαρκοπουλου βρίσκονται το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τη βίλα που μισθώνει ο αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμης Σώρρας στο Λαγονησι, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τις οποίες επιβεβαιώνει ο δημαρχος Σαρωνικου κ Δημήτρης Παπαχρηστος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται εκεί για να προχωρήσουν σε άμεση σφράγιση του οικοπέδου που συνορεύει με το ακινητο και έχει μετατραπεί σε μάντρα στάθμευσης κοντέινερ και βαρέων οχημάτων.

swrra__3_


Κλείσιμο
Το οικόπεδο που ανήκει στο δημόσιο κατελήφθη παράνομα και ήδη έχει επιβληθεί στον καταληψία πρόστιμο ύψους 700.000 ευρώ.

Αψηφώντας το πρόστιμο αλλα και τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής τα άτομα που επισκέπτονταν την μάντρα συνέχισαν τις παράνομες και επικίνδυνες για το περιβάλλον εργασίες όλες τις προηγούμενες ημέρες ακόμη και μετά την καταγγελια της δημοσιογράφου του Alpha, Ρένας Κουβελιώτη, η οποία έπεσε θυμα βίαιης επίθεσης από εργαζόμενο στο υπό κατάληψη οικόπεδο.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ-ΕΓΚΑΙΝΙΑ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-3
O δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστος

Το protothema.gr αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή ότι η βίλα που συνορεύει με το εν λόγω οικόπεδο έχει αγοραστεί σε πλειστηριασμό από την Τράπεζα Πειραιως, όταν, όμως, οι άνθρωποι της επισκέφθηκαν την κατοικία βρήκαν μέσα τον … Αρτεμη Σώρρα που τους παρουσίασε ένα μισθωτήριο που είχε συνάψει με τον προηγούμενο ιδιοκτητη έναντι εξευτελιστικού αντίτιμου.

Η βίλα του Αρτέμη Σώρρα


Η τράπεζα έχει ήδη ξεκινήσει νομικές διαδικασίες για την αποβολή του μισθωτή από τη βίλα καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα τα οποία προκειται να συζητηθούν στις 30/9. Αντίστοιχες νομικές διαδικασίες κίνησε και ο δημαρχος Σαρωνικου κ Δημήτρης Παπαχρηστου για το θεμα που αφορά στην παράνομη κατάληψη του διπλανού οικοπέδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι συνέβη στην πτήση τρόμου της Singapore Airlines: Πόσο πιθανός είναι ο τραυματισμός ή ο θάνατος από σφοδρές αναταράξεις;

Η τραγωδία με το πρωθυπουργικό Falcon το 1999: O θάνατος του Γιάννου Κρανιδιώτη και άλλων έξι ανθρώπων

«Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου» - Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι στο Αιγάλεω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης