Ληστείες με θύματα ηλικιωμένους στην Πελοπόννησο

Ληστείες με θύματα ηλικιωμένους στην Πελοπόννησο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών σε όλη την Πελοπόννησο για να εντοπίσουν τους δράστες απανωτών ληστειών που είχαν θύματα ηλικιωμένους στην Ηλεία και τη Μεσσηνία, ευτυχώς όμως χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Ληστείες με θύματα ηλικιωμένους στην Πελοπόννησο
Οι αστυνομικοί «χτένιζαν» ως αργά την εθνική οδό Πύργου- Πατρών αναζητώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας Seat με πινακίδες κυκλοφορίας από την Αχαΐα, με το οποίο είχε διαφύγει ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος λήστεψε ηλικιωμένο στην κοινότητα Κορακοχώρι της Ηλείας και του άρπαξε σημαντικό χρηματικό ποσό.

Στην Καλαμάτα, οι έρευνες των αστυνομικών είχαν στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών δυο διαφορετικών επιθέσεων σε ηλικιωμένους. Στην πρώτη από αυτές, τρεις άνδρες πλησίασαν μια ηλικιωμένη ενώ περπατούσε και με την χρήση σωματικής βίας της άρπαξαν τα χρυσαφικά που φορούσε.

Κλείσιμο
Στη δεύτερη περίπτωση, δράστιδα ήταν μια άγνωστη γυναίκα που χρησιμοποιώντας βία άρπαξε από το λαιμό μιας 80χρονης γυναίκας τη χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε τρέχοντας στους δρόμους της πόλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης