Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υπαλλήλων στο υπουργείο Πολιτισμού

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υπαλλήλων στο υπουργείο Πολιτισμού

Το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως και τη λήξη του ωραρίου


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υπαλλήλων στο υπουργείο Πολιτισμού
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια πραγματοποιεί το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού, διαμαρτυρόμενο για το καθεστώς διαθεσιμότητας - κινητικότητας.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, μετά την εγκύκλιο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, σώμα ελεγκτών επιθεωρητών Δημοσιάς Διοίκησης «ξεσκονίζει» φακέλους των εργαζόμενων που μονιμοποιήθηκαν με το νόμο Παυλόπουλου καθώς κάτι τέτοιο θεωρούν πως κρύβει -από μεριάς υπουργείου- καινούριες απολύσεις και καινούριες αποχωρήσεις.

Κλείσιμο
Έτσι, όπως και χθες, Τρίτη, έστι και σήμερα, Τετάρτη, το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως και τη λήξη του ωραρίου.

Στις στάσεις εργασίες συμμετέχει και ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, ενώ οι εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού θα συμμετάσχουν το απόγευμα και στις κινητοποιήσεις του της ΑΔΕΔΥ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης