Θεσσαλονίκη: Γιος εξαπάτησε τον... πατέρα του και του πήρε 24.000 ευρώ!

Θεσσαλονίκη: Γιος εξαπάτησε τον... πατέρα του και του πήρε 24.000 ευρώ!

Χρησιμοποίησε το δελτίο ταυτότητας και το βιβλιάριο καταθέσεων του πατέρα του, τα οποία του τα είχε κλέψει

Θεσσαλονίκη: Γιος εξαπάτησε τον... πατέρα του και του πήρε 24.000 ευρώ!
Ούτε τον ίδιο του τον πατέρα δεν σεβάστηκε ένας 34χρονος συη Θεσσαλονίκη, ο οποίος τον Ιούλιο του 2013 τον εξαπάτησε, αρπάζωντάς του 24.000 ευρώ.

Η απάτη εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, μεταξύ των οποίων και του 34χρονου υιού.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2013, ο 34χρονος άντρας, χρησιμοποίησε το δελτίο ταυτότητας και το βιβλιάριο καταθέσεων του πατέρα του, τα οποία του τα είχε κλέψει και μαζί με συνεργό του, που παρουσίασε ως πατέρα του, μετέβησαν σε τραπεζικό υποκατάστημα του κέντρου πόλης, απ' όπου ανέλαβαν, διαδοχικά, το συνολικό χρηματικό ποσό των 24.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι κατηγορούμενοι, προκειμένου να εξαπατήσουν τους υπαλλήλους της τράπεζας, ζήτησαν από 46χρονη ομογενή, να μεσολαβήσει εκμεταλλευόμενη τις γνωριμίες της.

Επιπροσθέτως, μέρος των χρημάτων δόθηκε από τον 34χρονο στους δύο συνεργούς του, ως αμοιβή και συγκεκριμένα 500 ευρώ στον φερόμενο ως πατέρα του και 2.000 ευρώ στην 46χρονη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης