Εξαρθρώθηκε συμμορία Βουλγάρων πορτοφολάδων

Εξαρθρώθηκε συμμορία Βουλγάρων πορτοφολάδων

Οι άνδρες της τροχαίας εντόπισαν αρχικά 2 γυναίκες της σπείρας και στη συνέχεια συνέλαβαν και άλλους τρεις άνδρες

Τα πάντα για το νέο VW Passat
Εξαρθρώθηκε συμμορία Βουλγάρων πορτοφολάδων

Οι άνδρες εντόπιζαν τσάντες και πορτοφόλια των οποίων οι ιδιοκτήτριες είχαν στραμμένη την προσοχή τους στα ψώνια μέσα σε καταστήματα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και οι γυναίκες συνεργοί τους αναλάμβαναν να τα... «βουτήξουν»! Αυτό ήταν το modus operandi της σπείρας των Βουλγάρων πορτοφολάδων που εξαρθρώθηκε χάρη στην επέμβαση ανδρών της... Τροχαίας!

Οι τροχονόμοι ήταν οι πρώτοι που εντόπισαν τις δυο γυναίκες ηλικίας 21 και 14 χρόνων όταν τα σήματα στους ασυρμάτους τους άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή για την κλοπή ενός πορτοφολιού με 150 ευρώ από την τσάντα μιας γυναίκας με την μέθοδο της απασχόλησης σε κατάστημα της πόλης.
Κλείσιμο

Οι δράστιδες ακινητοποιήθηκαν και παρελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας που, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, εξακρίβωσαν ότι πέντε ημέρες νωρίτερα είχαν κλέψει μέσα από καταστήματα ένα πορτοφόλι και μία τσάντα με συνολικά 153 ευρώ, ένα κινητό και διάφορα έγγραφα, ενώ αποπειράθηκαν να κλέψουν χρήματα και από άλλη μία τσάντα χωρίς να τα καταφέρουν!

Η έρευνα οδήγησε στα ίχνη και των τριών ανδρών συνεργών τους ηλικίας 51, 39 και 39 χρόνων που εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και συνελήφθησαν. Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκαν 260 ευρώ που κατασχέθηκαν και όλοι μαζί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για κλοπές κατά συρροή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης