Τέσσερα σχολεία στο έλεος βανδάλων στην Πάτρα!

Τέσσερα σχολεία στο έλεος βανδάλων στην Πάτρα!

Oι άγνωστοι βάνδαλοι είχαν γκρεμίσει τζάμια και συρτάρια, είχαν ρίξει μελάνι και μπλάνκο στους τοίχους και είχαν βάψει τις τηλεοράσεις και τους πίνακες προβολών με σπρέι

Τέσσερα σχολεία στο έλεος βανδάλων στην Πάτρα!

Δεκάδες μικρά παιδάκια προσχολικής ηλικίας και δημοτικού υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους και οι γονείς τους να αφήσουν τις δουλειές τους για να τα παραλάβουν, αφού ήταν αδύνατο να παραμείνουν στο σχολικό συγκρότημα που φιλοξενούνται μετά τους πρωτοφανείς βανδαλισμούς που συνέβησαν!

Δάσκαλοι και μαθητές του συγκροτήματος όπου συστεγάζονται το 56ο Δημοτικό σχολείο και τα 18ο, 26ο και 36ο Νηπιαγωγεία Πατρών στην περιοχή της Αγυιάς, έμειναν άναυδοι από το θέαμα που αντίκρισαν. Τα γραφεία του διευθυντή και του υποδιευθυντή του Δημοτικού ήταν λεηλατημένα και σε όλες τις αίθουσες οι άγνωστοι βάνδαλοι είχαν γκρεμίσει τζάμια και συρτάρια, είχαν ρίξει μελάνι και μπλάνκο στους τοίχους και είχαν βάψει τις τηλεοράσεις και τους πίνακες προβολών με σπρέι!
Κλείσιμο

Οι άνδρες της Αστυνομίας που έφτασαν στο συγκρότημα των σχολείων, διαπίστωσαν ότι οι εισβολείς είχαν παραβιάσει την κεντρική πόρτα και είχαν αρπάξει από τον κεντρικό πίνακα τα κλειδιά που ανοίγουν όλες τις αίθουσες. Τα σχολεία δεν λειτούργησαν, αφού συνεργείο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας έπαιρνε επί ώρες δακτυλικά αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης