Ανήλικοι «κυνηγοί» μετάλλων ρήμαξαν Συνεταιρισμό

Ανήλικοι «κυνηγοί» μετάλλων ρήμαξαν Συνεταιρισμό

Οι τρεις τσιγγάνοι επέβαιναν σε ένα αγροτικό φορτηγάκι το οποίο εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφαλείας στο Θούριο Βοιωτίας και το σταμάτησαν για έλεγχο, όταν διαπίστωσαν ότι ήταν φορτωμένο με μεταλλικά αντικείμενα

Έξι νόμοι σε 3 εβδομάδες στα... πόδια του ΔΝΤ
Ανήλικοι «κυνηγοί» μετάλλων ρήμαξαν Συνεταιρισμό
Ακόμη και έναν τεράστιο μεταλλικό έλικα μήκους πέντε μέτρων «ξήλωσαν» από ένα σιλό της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς το οποίο λεηλάτησαν, δυο πιτσιρικάδες «κυνηγοί» μετάλλων μαζί με τον 24χρονο αρχηγό τους!

Οι τρεις τσιγγάνοι επέβαιναν σε ένα αγροτικό φορτηγάκι το οποίο εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφαλείας στο Θούριο Βοιωτίας και το σταμάτησαν για έλεγχο, όταν διαπίστωσαν ότι ήταν φορτωμένο με μεταλλικά αντικείμενα. Εκτός από τον έλικά, στην καρότσα υπήρχαν ακόμη δυο σιδερένιες σχάρες διαστάσεων η μία 2×2,5 μέτρων και άλλη 1×1.

Κλείσιμο
Γρήγορα αποδείχθηκε ότι ο 24χρονος και οι δυο 14χρονοι συνεργοί του είχαν κλέψει τα μεταλλικά αντικείμενα αξίας 2.000 ευρώ από το χώρο αποθήκευσης σιτηρών και καλαμποκιού της Ένωσης που βρίσκεται στην διασταύρωση Λεβέντη της παλιάς Εθνικής Οδού Λαμίας - Λιβαδειάς. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στο συνεταιρισμό και ο 24χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης