«Αυτοψία» Μ. Βαρβιτσιώτη στο λιμάνι του Πειραιά

«Αυτοψία» Μ. Βαρβιτσιώτη στο λιμάνι του Πειραιά

Ανάμεσα στα πλοία που επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά ήταν το «Blue Star Δήλος» και το «Νήσος Μύκονος»

Συλλυπητήρια πολιτικών για το θάνατο του Αντώνη Καρκαγιάννη
«Αυτοψία» Μ. Βαρβιτσιώτη στο λιμάνι του Πειραιά
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την ετοιμότητα των υπηρεσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, εν όψει της εξόδου των εκδρομέων του Αυγούστου, πραγματοποίησε το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο υπουργός συνομίλησε με στελέχη του Λιμενικού Σώματος και επισκέφθηκε τα πλοία που αναχωρούν για τις Κυκλάδες. Ανάμεσα στα πλοία που επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά ήταν το «Blue Star Δήλος» και το «Νήσος Μύκονος».

Κλείσιμο
Εξάλλου, επισκέφθηκε το πρώτο λιμενικό τμήμα Πειραιά, αλλά και τους σταθμούς κρουαζιέρας του ΟΛΠ, όπου είχε διάλογο με εκπροσώπους του οργανισμού, επιβάτες αλλά και τουρίστες.

Στη συνέχεια ο υπουργός επισκέφθηκε την πλοηγική υπηρεσία.

Νωρίτερα συνομίλησε και με ιδιοκτήτες ταξί που εξυπηρετούν επιβάτες κρουαζιερόπλοιων και σύμφωνα με πληροφορίες του εξέφρασαν παράπονα για την άδικη, όπως την χαρακτήρισαν, συμπεριφορά των αρμοδίων απέναντι τους, λέγοντας πως τους έχουν αποκλεισμένους σε ένα σημείο του λιμανιού.

Συνεργάτες του υπουργού ανέφεραν πως στόχος του είναι να τονιστεί το μήνυμα της ετοιμότητας και της ασφάλειας του λιμανιού από την πρώτη ημέρα του μήνα που παρατηρείται μαζική έξοδος των εκδρομέων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης