Θετικά πρόσημα στη Wall

Θετικά πρόσημα στη Wall

Τη μεγαλύτερη συμβολή στα κέρδη του Dow Jones είχαν η Goldman Sachs και η Caterpillar με άνοδο άνω του 1%

Θετικά πρόσημα στη Wall
Ανοδικό γύρισμα στη Wall μετά τις απώλειες που σημειώθηκαν νωρίτερα την Τρίτη, μια μέρα μετά τη συνεδρίαση όπου ο Dow κατέγραψε άνοδο 410 μονάδων. 

Αναλυτικά, ο Dow Jones +0,16% στις 24.640 μονάδες, ο S&P +0,26% στις 2.662 μονάδες και ο Nasdaq +0,45% στις 7.013 μονάδες. 

Κλείσιμο
Η άνοδος έχει «οδηγό» τις τραπεζικές και τεχνολογικές μετοχές.

Τη μεγαλύτερη συμβολή στα κέρδη του Dow Jones είχαν η Goldman Sachs και η Caterpillar με άνοδο άνω του 1%. Άνοδος και για τον  S&P 500 με τον χρηματοοικονομικό κλάδο να «πρωταγωνιστεί» και τη Wells Fargo να ενισχύεται κατά 2,4%. Θετικό πρόσημο και για τον Nasdaq με τις μετοχές της Nvidia, Amazon και Alphabet να καταγράφουν κέρδη.

Οι επενδυτές πάντως μετά και το πρόσφατο παγκόσμιο sell off, εστιάζουν στην αυριανή ανακοίνωση των στοιχείων για την πορεία του πληθωρισμού στις ΗΠΑ. 

«Όλα αυτά μας πηγαίνουν πίσω στο γεγονός ότι ήμασταν υπεραγορασμένοι (overbought) στις 26 Ιανουαρίου, όταν πετύχαμε ρεκόρ και στη συνέχεια την επόμενη εβδομάδα κάποια δεδομένα άγγιξαν ιδιαίτερα την αγορά και αυτά αφορούσαν την αύξηση των μισθών» δήλωσε ο Marc Chaikin, Διευθύνων Σύμβουλος της Chaikin Analytics. «Η αγορά είναι τρομαγμένη από τον πληθωρισμό» πρόσθεσε.

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης