Τι ζήτησαν οι επαγγελματίες του τουρισμού από τον Τσίπρα

Τι ζήτησαν οι επαγγελματίες του τουρισμού από τον Τσίπρα

Επιδιώκουν αύξηση της ανταγωνιστικότητας και σταθερή ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού

Τι ζήτησαν οι επαγγελματίες του τουρισμού από τον Τσίπρα
Λιγότεροι φόροι, χωροταξικός σχεδιασμός, εμπλουτισμός προϊόντων, διασύνδεση με τον αγροδιατροφικό τομέα και έμφαση στον πολιτισμό.

Αυτοί είναι οι άξονες πάνω στους οποίους θα πρέπει να στηριχθεί η αύξηση της ανταγωνιστικότητας και η σταθερή ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν οι τουριστικοί φορείς κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης του προεδρείου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με τον Πρωθυπουργό.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του, ο κ. Αλέξης Τσίπρας
, αφού επανέλαβε την εκτίμηση του υπουργείου Τουρισμού για αφίξεις άνω των 30 εκατ. επισκεπτών στην Ελλάδα φέτος, ανέφερε ότι «τα μηνύματα του πρώτου πενταμήνου μας κάνουν να αισιοδοξούμε, ωστόσο δεν θα πρέπει να επαναπαυθούμε στις δάφνες μας αλλά να σχεδιάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα εμπλουτίσουμε αυτή την προστιθέμενη αξία της ελληνικής οικονομίας που λέγεται τουρισμός. Θα πρέπει να στοχεύσουμε στο πώς θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε τη διάρκεια, εκτός από την υψηλή περίοδο των καλοκαιρινών μηνών, αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής της χώρας».

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης