ΟΛΘ: Παράταση της προθεσμίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών

ΟΛΘ: Παράταση της προθεσμίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών

Σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, κ. Θοδωρή Δρίτσα, το θέμα παραμένει ανοιχτό

ΟΛΘ: Παράταση της προθεσμίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών
Αδιευκρίνιστο παραμένει το ύψος των επενδύσεων που θα είναι δεσμευτικές για τον επενδυτή που θα ανακηρυχθεί προτιμητέος για τον ΟΛΘ, καθώς, σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, κ. Θοδωρή Δρίτσα, το θέμα παραμένει ανοιχτό. Ο ίδιος επίσης παραδέχθηκε ότι παραμένουν ανοιχτά με τους δανειστές και αρκετά θέματα για το νομοσχέδιο που αφορά το θέμα της δημόσιας αρχής λιμένος Πειραιά.

Την ίδια ώρα, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του στο Rteuters, o πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας. η προθεσμία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για το 67% των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, παρατείνεται έως τα τέλη Ιουλίου.

Κλείσιμο
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους δανειστές παράταση κατά ένα έτος (από τα τέλη του 2018 στα τέλη του 2019) της προθεσμίας για την επίτευξη του στόχου για έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις ύψους 6,4 δισ. ευρώ.

Επίσης ανέφερε πως οι ιταλικοί κρατικοί σιδηρόδρομοι έχουν ήδη υποβάλει αίτηση αρχικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και ότι αναμένει ακόμη την Παρασκευή, οπότε λήγει η σχετική προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και από τους ρωσικούς

Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης