«Teleperformance Hellas CRM Grand Prix»: «Bronze award» για την ΤΝΤ Express Ελλάδος

«Teleperformance Hellas CRM Grand Prix»: «Bronze award» για την ΤΝΤ Express Ελλάδος

Η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η ΤΝΤ Express Ελλάδος, μέσω της υπηρεσίας τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, επιβραβεύτηκε στον ετήσιο διαγωνισμό «Teleperformance Hellas CRM Grand Prix 2013»

«Teleperformance Hellas CRM Grand Prix»: «Bronze award» για την ΤΝΤ Express Ελλάδος
Η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η ΤΝΤ Express Ελλάδος, μέσω της υπηρεσίας τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, επιβραβεύτηκε στον ετήσιο διαγωνισμό «Teleperformance Hellas CRM Grand Prix 2013», την Παρασκευή 11 Απριλίου.

Εκεί, στο πλαίσιο ειδικής τελετής, η εταιρεία τιμήθηκε με το Bronze Award.
 
Κλείσιμο
Ο ετήσιος θεσμός του CRM Grand Prix διεξάγεται στην Ελλάδα για 15η συνεχή χρονιά, από την Teleperformance Hellas, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, της μεγαλύτερης εταιρείας στην παροχή «Multichannel Customer Experience Management Outsourcing» στον κόσμο.

Στόχος του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των καλύτερων Contact Centers κάθε χώρας. Η αξιολόγηση των υποψηφίων βασίστηκε σε συνολικά 11 κριτήρια αναφορικά με τη διαχείριση των τηλεφωνικών κλήσεων.  

Η διάκριση της TNT Express Ελλάδος είναι πολύ σημαντική, καθώς επιβεβαιώνει το αποτελεσματικό και αποδοτικό μοντέλο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης που εφαρμόζει η εταιρεία για τους πελάτες της, μέσω του τμήματος Customer Service. 

Σκοπός της TNT είναι να παρέχει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες τους και να προσφέρει συμβουλευτική πώληση, πιστή στη δέσμευσή της να ικανοποιεί τις προσδοκίες τους. 

Η βράβευση αποτελεί, δε, την απόδειξη για το υψηλό επίπεδο και την πελατοκεντρική φιλοσοφία του ανθρώπινου δυναμικού της, σύμφωνη με την εταιρική κουλτούρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η TNT Express είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών στον κόσμο, παραδίδοντας, καθημερινά, 1.000.000 αποστολές, από έγγραφα και δέματα μέχρι βαριά φορτία.

Η TNT Express διαθέτει οδικό και αεροπορικό δίκτυο μεταφορών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την Ασία-Ειρηνικό και την Αμερική. Το 2013, η εταιρεία παρουσίασε έσοδα ύψους 6,7 δισ. ευρώ.

Η δραστηριοποίηση της ΤΝΤ Express Ελλάδος ξεκινά το 1989. Πραγματοποιεί καθημερινά τις αποστολές των πελατών της στο εσωτερικό και το εξωτερικό, μέσω του ιδιόκτητου, παγκόσμιου, εναέριου και οδικού δικτύου της.

Στην Ελλάδα, η ΤΝΤ υπερκαλύπτει τις ανάγκες των πελατών της με το ιδιόκτητο αεροσκάφος της και τα 120 μεγάλα και μικρά οχήματα που διαθέτει.

Απασχολεί 219 εργαζομένους στα έξι υποκαταστήματά της σε Μαρκόπουλο Αττικής, Πειραιά, Mαρούσι, Αεροδρόμιο, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, και διατηρεί ένα πλήρως οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης