Ο... Ομπάμα μεγάλος «πρωταγωνιστής» στα Latin Grammy!

Ο... Ομπάμα μεγάλος «πρωταγωνιστής» στα Latin Grammy!

Αφορμή οι ανακοινώσεις του για το μεταναστευτικό - Η τελετή ξεκίνησε με 17 λεπτά καθυστέρηση προκειμένου να ολοκληρωθεί το διάγγελμα του αμερικανού πρωθυπουργού

Ο... Ομπάμα μεγάλος «πρωταγωνιστής» στα Latin Grammy!
Ο Μπαράκ Ομπάμα αναδείχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή στην τελετή απονομής βραβείων των Latin Grammy.

Αιτία οι ανακοινώσεις του για τις αλλαγές στο μεταναστευτικό που υψώνει «ασπίδα προστασίας» σε 5 εκατ. μετανάστες, εξαιτίας των οποίων, μάλιστα, η τελετή καθυστέρησε να ξεκινήσει για 17 λεπτά.

Κλείσιμο
Το κλίμα έδωσε με την έναρξη ο Μεξικανός παρουσιαστής της τελετής Γιουτζένιο Ντερμπέζ. «Τι τρόπος να ξεκινήσει η βραδιά. Στην Univision (σ.σ. το κανάλι που μετέδωσε την τελετή) γιορτάζουμε γιατί βήμα-βήμα εκατομμύρια Λατίνοι  σε αυτή τη χώρα βελτιώνουν τη θέση τους. Ήταν επιτέλους ώρα τα δικαιώματα των Λατίνων να αναγνωριστούν γιατί έχουμε σταματήσει προ πολλού να αποτελούμε μειονότητα. Και τι καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε αυτά τα ωραία νέα από τα Latin Grammy» είπε προκαλώντας το χειροκρότημα των παριστάμενων.



Για τον ίδιο λόγο μεγάλο χειροκρότημα έλαβε και ο Ενρίκε Ιγκλέσιας στις δηλώσεις του κατά την αποδοχή του βραβείου για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς -του πρώτου μετά από περισσότερο από 10 χρόνια- μέσω τηλεοπτικής σύνδεσης με το Παρίσι. «Απόψε δεν είναι μόνο μια ιστορική βραδιά για όλους του Λατίνους καλλιτέχνες, αλλά και για όλους τους Λατίνους που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες,» είπε ο 39χρονος τραγουδιστής.



Στους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν ο Μάρκ Άντονι που κέρδισε το πρώτο βραβείο για το καλύτερο "σάλσα" άλμπουμ της χρονιάς αλλά και ο μεγάλος απών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής Πάκο ντε Λουθία που πέθανε από καρδιακή προσβολή το Φεβρουάριο σε ηλικία 66 ετών.

Στους νικητές της βραδιάς ήταν επίσης ο Πορτορικάνος τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν ο συμπατριώτης του Εδουάρδο Κάμπρα, ο τραγουδοποιός Αντρές Κάστρο και πολλοί άλλοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης