Ο Φάνης Μουρατίδης γίνεται «Πίτερ Ράμπιτ» - Δείτε το making of της μεταγλώττισης

Ο Φάνης Μουρατίδης γίνεται «Πίτερ Ράμπιτ» - Δείτε το making of της μεταγλώττισης

Δείτε αποκλειστικά στο protothema.gr τον Έλληνα ηθοποιό να «δανείζει» τη φωνή του στον ήρωα

 Ο Φάνης Μουρατίδης γίνεται «Πίτερ Ράμπιτ» - Δείτε το making of της μεταγλώττισης
Οι πρώτες ιστορίες του Πίτερ Ράμπιτ χρονολογούνται από το 1902 και μέχρι το 1912. Η Beatrix Potter, συγγραφέας και εικονογράφος της ιστορίας, δεν περίμενε ποτέ πως τα βιβλία με τον άτακτο αλλά γλυκύτατο λαγό της θα πουλούσαν 45 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, και ότι θα τα διάβαζαν παιδιά σε όλες τις γλώσσες του πλανήτη. Μέχρι και σήμερα έχει αποτελέσει έμπνευση για δεκάδες επανεκδόσεις και διασκευές, κρατώντας συντροφιά σε εκατομμύρια παιδιά. Και τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη κινηματογραφική live action απόδοσή του με τον γνωστό ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη να δανείζει την φωνή του στον σκανταλιάρη και υπερκινητικό λαγό στην ταινία «Πίτερ Ράμπιτ».

Στο protothema.gr μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τον Φάνη Μουρατίδη να γίνεται ο Πίτερ Ράμπιτ με το making of της μεταγλώττισης: 

Κλείσιμο


Σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια, ο Πίτερ Ράμπιτ, σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας όπως πάντα, τα βάζει με τον κύριο McGregor (Domhnall Gleeson) και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ. Η αιτία; Και οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους (Rose Byrne). Ο καθένας διαθέτει τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, ωστόσο το «στρατόπεδο» του Πήτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να δίνει το παρόν.

H ταινία θα προβάλλεται στις 29 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood



Ο τρυφερός, αστείος και μαγικός μικρόκοσμος των θαυμάσιων αυτών βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας μεταφέρεται στο πανί από τον σκηνοθέτη Will Gluck (Annie) με σύγχρονη ματιά και την ίδια στιγμή απόλυτο σεβασμό στην λιτή και διαχρονική αισθητική των εικονογραφήσεων της Potter.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης