Bάλτε πλώρη για τη “ΝΗΣΟ 2” με το Πρώτο Θέμα.

Bάλτε πλώρη για τη “ΝΗΣΟ 2” με το Πρώτο Θέμα.

“ΝΗΣΟΣ 2”- Η επιτυχημένη κωμωδία που "έσπασε" τα ταμεία αυτή την Κυριακή και στην απλή έκδοση και στην έκδοση με τις προσφορές.

Bάλτε πλώρη για τη “ΝΗΣΟ 2” με το Πρώτο Θέμα.
Η δεύτερη ταινία που σάρωσε στο ελληνικό box office και ανταγωνίστηκε σε εισιτήρια το Avatar, είναι και αυτή την Κυριακή στο “Πρώτο Θέμα”. Μετά την “Νήσο” του Χρήστου Δήμα, η “Νήσος 2” του Αντώνη Αγγελόπουλου συνδυάζει το γέλιο και το κλάμα, τα απρόοπτα γεγονότα και τις τρελές καταστάσεις με ένα εξαιρετικό καστ που περιλαμβάνει όλους σχεδόν τους γνωστούς ηθοποιούς: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Ελένη Καστάνη, Ελισάβετ Κωνσταντιννίδου, Τάνια Τρύπη, Ζέτα Δούκα, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Γιαννακάκη κ.α. 

Η “Νήσος 2” συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η “Νήσος” με τους ίδιους πρωταγωνιστές και χαρακτήρες αλλά με ακόμη πιο τρελό ρυθμό και καταιγιστικές εξελίξεις. Ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης του τηλεοπτικού “Παρά Πέντε” δίνει άλλο ρυθμό στη σειρά στο γνωστό στυλ που τον έκανε διάσημο. Πέντε χρόνια μετά το τέλος της πρώτης ταινίας οι τρεις πρωταγωνιστές-ο Μπάμπης, ο Άγης και η Αφροδίτη- αποδεικνύουν ότι δεν φοβούνται της φυλακής τα σίδερα: η Αφροδίτη και ο Μπάμπης αποφυλακίζονται ενώ ο Άγης παραμένει έγκλειστος για καιρό. Κάποιος άλλος όμως φαίνεται να βλέπει μπροστά του τη φυλακή έστω και προσωρινά: ο παπά Λάμπρος ο οποίος εκτίει, με τη σειρά του, το επιτίμιο “της εθελοντικής προσφοράς σε κρατουμένους” . Και εκεί τα πράγματα αρχίζουν και μπλέκονται: ο παπά Λάμπρος μεταφέρει στους φίλους του ένα πολύτιμο μυστικό που μαθαίνει μέσα στη φυλακή και μια νέα επιχείρηση, σχετικά με το παλιό κυνήγι του χαμένου θησαυρού γεννιέται. Πάντα με τη σουρεάλ σφραγίδα του Αντώνη Αγγελόπουλου.

Κλείσιμο
Μη χάσετε αυτή την Κυριακή την ταινία “ΝΗSOS 2”!

ΚΑΙ στην απλή έκδοση (2ευρώ) 
ΚΑΙ στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) .


Μην το χάσετε!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης