Η Amy Winehouse ζει μέσα από την τέχνη

Η Amy Winehouse ζει μέσα από την τέχνη

Amy Winehouse... το μαύρο πρόβατο της μουσικής βιομηχανίας του σήμερα. Η Amy με την μοναδική φώνη, τα ατελείωτα τατουάζ, τις διατροφικές διαταραχές, τα ναρκωτικά, τις εκατοντάδες φωτογραφίες να βγαίνει από pubs μεθυσμένη.

Η Amy Winehouse ζει μέσα από την τέχνη
H Amy Winehouse, με την σκληρή αυτή εικόνα, που έχει προκαλέσει αρκετές διαφωνίες για το πόσο μουσική ιδιοφυία ήταν και πόσο καλή η φωνή και η μουσική της, δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Κι όμως με τον θάνατο της η Whinehouse σαν να έσβησε όλες τις κακές αναμνήσεις και έμεινε μόνο η πραγματικά μοναδική φωνή της που μας ταξιδεύει ακόμα και σήμερα.

Κλείσιμο

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, η Amy θα γινόταν τριάντα ετών. Και προς τιμήν της, στην αγαπημένη της γειτονιά στο Camden, διοργανώνεται μια έκθεση. Η γκαλερί Camden Proud ανοίγει απόψε Πέμτη 12 Σεπτεμβρίου, μια έκθεση με ανέκδοτες φωτογραφίες της Amy.

Ο τίτλος της έκθεσης είναι “For you I was a flame” στίχος από ένα από τα πιο δημοφιλή της τραγούδια με τίτλο “

Love is a loosing game”. Την έκθεση διοργανώνει το Amy Winehouse Foundation. Φωτογράφοι όπως οι Dean Chalkey και Jake Chessum και ζωγράφοι όπως οι Mr Brainwash και Gerald Laing, απαθανάτισαν την Amy όπως την ξέρουμε.



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης