Stand up comedy για την υποστήριξη της UNICEF στο θέατρο «Βέμπο»

Stand up comedy για την υποστήριξη της UNICEF στο θέατρο «Βέμπο»

Όλα τα έσοδα, που θα προκύψουν, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση των δράσεων της UNICEF

Stand up comedy για την υποστήριξη της UNICEF στο θέατρο «Βέμπο»
Για τέταρτη χρονιά διοργανώνεται το Stand up for U, ο μαραθώνιος κωμωδίας για την ενίσχυση της UNICEF, την Παρασκευή, 12 Μαΐου, στο θέατρο «Βέμπο».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτή τη φορά, κάποιοι από τους καλύτερους Έλληνες stand up comedians, δεκατρείς συνολικά, με πρωτοβουλία του Γιώργου Χατζηπαύλου, επιλέγουν τα πιο δυνατά τους κείμενα και ανεβαίνουν στη σκηνή.

Κλείσιμο
Οι stand up κωμικοί που θα συμμετέχουν είναι (με αλφαβητική σειρά): Γιώργος Αγγελόπουλος, Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Δημήτρης Μακαλιάς, Αριστοτέλης Ρήγας, Ζήσης Ρούμπος, Πάρις Ρούπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Γιώργος Χατζηπαύλου, Blink Mike.

Όλα τα έσοδα, που θα προκύψουν, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση των δράσεων της UNICEF. Σημειώνεται, πως τις προηγούμενες χρονιές τα εισιτήρια είχαν διατεθεί σε χρόνο-ρεκόρ.
Η έναρξη της παράστασης είναι στις 21.30, η διάρκειά της 130' με διάλειμμα. Η είσοδος τιμάται 15 ευρώ και 10 ευρώ το μειωμένο, φοιτητών, ανέργων, πολυτέκνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης