Νέα Υόρκη: Ένα μεγάλο φιλανθρωπικό γεγονός για την ενίσχυση των παιδιών με καρκίνο

Νέα Υόρκη: Ένα μεγάλο φιλανθρωπικό γεγονός για την ενίσχυση των παιδιών με καρκίνο

Η "Φλόγα" στο Μανχάταν για να ενισχύσει τις δράσεις της με την βοήθεια του εστιατορίου Νεράι 

Δημοκρατική Αριστερά: Απαιτείται μια «νέα» εξέγερση για να βρει δουλειές η νέα γενιά
Μία μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη με σκοπό την στήριξη της "Φλόγας", του σπιτιού των παιδιών με καρκίνο.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον ιδιοκτήτη του γνωστού εστιατορίου Νεράι στο Μανχάταν, Σπύρο Μενεγάτο ο οποίος θα προσφέρει αφιλοκερδώς τον χώρο του εστιατορίου για την διοργάνωση αυτής της φιλανθρωπικής βραδιάς καθώς και το γεύμα για τους περίπου 100 προσκεκλημένους που θα παρευρεθούν εκεί.

Κλείσιμο
Το κόστος του κάθε εισιτηρίου για τον καθένα που θα δώσει το παρών στην φιλανθρωπική εκδήλωση ανέρχεται στις 2000$ και τα χρήματα προορίζονται εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση της "Φλόγας" στην Αθήνα. Μάλιστα το καθένα από τα παιδιά που φιλοξενούνται στην "Φλόγα" έχουν στείλει τις δικές τους ζωγραφιές ως ένα δείγμα της αγάπης τους και του "ευχαριστώ" τους προς όσους θα πληρώσουν τα χρήματα για να βρίσκονται στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Την συγκεκριμένη εκδήλωση αγκάλιασε με την υποστήριξή του και το Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη ενώ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από αμερικανικά μίντια για να καλύψουν δημοσιογραφικά την συγκεκριμένη βραδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση στηρίζουν με έργα τους και δύο καλλιτέχνες από την Αθήνα, οι οποίοι έχουν επιλεγεί από τον Σπύρο Μενεγάτο να εκθέσουν τα έργα τους δωρεάν στο Νεράι του Μανχάταν.  

Δωρεές για την φιλανθρωπική εκδήλωση για την Φλόγα μπορούν να γίνουν και από την Ελλάδα πατώντας σε αυτό το link: 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης