«Γιατί μου κατσικώθηκες;» στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη

«Γιατί μου κατσικώθηκες;» στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη

Το βιβλίο που αγαπήθηκε και διαβάζεται από τους Αθηναίους θα παρουσιαστεί στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη 

«Γιατί μου κατσικώθηκες;» στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη

Την πρώτη του νουβέλα, παρουσίασε τον Αύγουστο ο δημοσιογράφος Στρατής Λημνιός. Μια νουβέλα.. αλλιώτικη από τις άλλες, γιατί η ξεχωριστή γραφή του συγγραφέα τής δίνει ένα ύφος μοναδικό που κάνει τις 98 σελίδες να τις διαβάζεις σαν «νερό».

Οι εκδόσεις "Ηρόδοτος", η Gruppo Gemello και το Πωλητήριο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζουν το βιβλίο "Γιατί μου κατσικώθηκες;"¨του δημοσιογράφου Στρατή Λιμνιού, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, στις 21.00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206).
Κλείσιμο

Στην παρουσίαση του βιβλίου συμμετέχουν: Έλενα Κουντουρά , Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού, Φωτεινή Πιπιλή Πολιτικός-Δημοσιογράφος, Αντώνης Σρόιτερ, Θεοφύλακτος Σπατούλας και Νανά Παλαιτσάκη Δημοσιογράφοι, Ζήνα Κουτσελίνη Παρουσιάστρια, Αλέξης Στεφανάκης Δικηγόρος, Γιώργος Τσούκαλης Ιδιωτικός Ερευνητής.

Την εκδήλωση συντονίζει η Εύη Χατζημιχαήλ.

Η ζωή συχνά μας επιφυλάσσει εκπλήξεις άλλοτε ευχάριστες άλλοτε δυσάρεστες». Είναι τα πρώτα λόγια του Ορέστη Χριστοδούλου, ο οποίος συλλαμβάνεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του πρώην συντρόφου του, Ντέηβιντ και οδηγείται στη φυλακή. Για την υπεράσπισή του, καλούνται ως μάρτυρες κοινοί φίλοι του πρώην ζευγαριού. Μέσα από τις καταθέσεις τους και ένα σπαρταριστό παιχνίδι λέξεων αλλά και ακροβασιών μεταξύ μαύρου χιούμορ και χολής οι πρωταγωνιστές ξετυλίγουν τις παράλληλες ζωές τους με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία Ορέστη Χριστοδούλου και «φροντίζουν» για την επιβάρυνση της θέσης του.

Στη σκιά μίας ανομολόγητης και σκοτεινής σχέσης του Ορέστη Χριστοδούλου με τη λαμπερή παρουσιάστρια Αμαλία Τσελή η οποία θέλει να τον εκδικηθεί επειδή εκείνος την πρόδωσε σε ερωτικό επίπεδο.

Ένα έργο που μιλά για τις ανθρώπινες σχέσεις, τον έρωτα, το πάθος, την άσπονδη φιλία και στοχεύει στην εσωτερική αναζήτηση όλων μας για το αν τελικά ερχόμαστε μόνοι σε αυτή τη ζωή και φεύγουμε μόνοι.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ηρόδοτος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης