«Headbangers»: Φωτογράφος αιχμαλωτίζει το πραγματικό πρόσωπο της χέβι μέταλ

«Headbangers»: Φωτογράφος αιχμαλωτίζει το πραγματικό πρόσωπο της χέβι μέταλ

Για να αποφύγει τις «κουτουλιές» την ώρα της λήψης, ο φωτογράφος σερνόταν κυριολεκτικά στο έδαφος μπροστά στα πόδια των εκστασιασμένων μεταλλάδων

«Headbangers»: Φωτογράφος αιχμαλωτίζει το πραγματικό πρόσωπο της χέβι μέταλ
Tο καλοκαίρι του 2012, ο Δανός φωτογράφος Jacob Ehrbahn ξεκίνησε μία μεγάλη φιλόδοξη περιοδεία στα φεστιβάλ ροκ και μέταλ μουσικής ανά την υφήλιο. 

Σκοπός του ήταν να αποτυπώσει το «πραγματικό πρόσωπο» της μέταλ μουσικής, το οποίο ωστόσο δεν αναζήτησε στη σκηνή της εκάστοτε διοργάνωσης αλλά στο... κοινό.

Ο φωτογράφος τράβηξε συνολικά 14.000 φωτογραφίες από τους σκληροπυρηνικούς φαν αυτού του  «ιδιαίτερου» μουσικού είδους, προκειμένου να δημιουργήσει μία πραγματικά πρωτότυπη συλλογή με τίτλο Headbangers, η οποία μάλιστα πρόκειται να εκδοθεί στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο φωτογράφος στην Daily Mail, από την πρώτη κιόλας συναυλία που βρέθηκε, ένιωσε γοητευμένος από τα πρόσωπα των θεατών καθώς «χτυπιόντουσαν» υπό το σφυροκόπημα των ηλεκτρικών κιθάρων.

Κλείσιμο
«Μου άρεσε ο τρόπος που παραδίνονται στη μουσική, η ενέργεια που εκφράζουν. Η έκφρασή τους εκείνη τη στιγμή δεν έχει ίχνος ματαιοδοξίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ehrbahn που, για να αποφύγει τις «κουτουλιές» την ώρα της λήψης σερνόταν κυριολεκτικά στο έδαφος μπροστά στα πόδια των εκστασιασμένων μεταλλάδων!


























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης