Έκλεψαν το «Grey», το νέο βιβλίο της σειράς «Fifty Shades of Grey»

Έκλεψαν το «Grey», το νέο βιβλίο της σειράς «Fifty Shades of Grey»

Έντρομοι συνειδητοποίησαν οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου, Random House, ότι έλειπε από το συρτάρι τους, ένα αντίτυπο του νέου βιβλίου της EL James, λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του- Φοβούνται ότι οι κλέφτες θα διαρρεύσουν παράνομα το βιβλίο

Έκλεψαν το «Grey», το νέο βιβλίο της σειράς «Fifty Shades of Grey»
Κλάπηκε ένα από τα αντίγραφα του «Grey», του νέου βιβλίου της σειράς «Fifty Shades of Grey», λίγες μέρες πριν δημοσιευτεί. Η αστυνομία του Kent, διεξάγει έρευνα στον εκδοτικό οίκο Random House, από όπου κλάπηκε το αντίτυπο, την Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Αυτό που φοβούνται οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου, είναι ότι οι κλέφτες θα διαρρεύσουν παράνομα το βιβλίο. Μάλιστα, αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, εν μέσω της αστυνομικής έρευνας. «Οι αστυνομικοί κάνουν την έρευνα τους, μετά από καταγγελία που δέχτηκαν, ότι το βιβλίο κλάπηκε στις 8 Ιουνίου», γράφει η ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου.

Κλείσιμο


Πριν λίγες ημέρες, η συγγραφέρας E.L. James, ανακοίνωσε ότι στις 18 Ιουνίου, στα γενέθλια του ήρωα Κρίστιαν Γκρέι, θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο της σειράς με τίτλο, «Grey». Το νέο βιβλίο λοιπόν, θα είναι η ιστορία των «Πενήντα αποχρώσεων του Γκρι», μέσα από την οπτική  του μυστηριώδους κ.Γκρέι και όχι μέσα από την αφήγηση της Ana. Η συγγραφέας ανέβασε στο Instagram και το εξώφυλλο του βιβλίου, το οποίο εστιάζει στο μάτι του αινιγματικού και πάμπλουτου ήρωα, Κρίστιαν Γκρέι.

«Αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο σε όλους τους αναγνώστες που ζητούσαν… και ζητούσαν… και ζητούσαν για κάτι τέτοιο», έγραψε η James στην ανακοίνωση.

Και πρόσθεσε: «Ο Κρίστιαν είναι ένας περίπλοκος χαρακτήρας και οι αναγνώστες έχουν γοητευτεί από τις επιθυμίες του και τα κίνητρα του, όπως επίσης και από το ταραγμένο παρελθόν του. Επίσης, όποιος έχει βρεθεί σε μία σχέση, γνωρίζει καλά, ότι πάντα υπάρχουν δύο εκδοχές, σε μία ιστορία. Για εμένα είναι μεγάλη χαρά να γυρίσω στη συγγραφή και να είμαι ξανά με τον Κρίστιαν και την Άνα, στο δικό τους σύμπαν!»

Η τριλογία του «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι» έχει πουλήσει περισσότερα από 125 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει μεταφραστεί σε 52 γλώσσες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης