Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: «Βάζουν πλώρη» για τα Όσκαρ με το «By The Sea»

Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: «Βάζουν πλώρη» για τα Όσκαρ με το «By The Sea»

Η χολιγουντιανή σταρ που σκηνοθετεί το ρομαντικό δράμα στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύζυγό της, ελπίζει σε μία καλύτερη πορεία της ταινίας στα Όσκαρ, από αυτή που είχε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, «Unbroken»

Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: «Βάζουν πλώρη» για τα Όσκαρ με το «By The Sea»
Μετά την επιτυχία του σκηνοθετικού της ντεμπούτου «Unbroken», της ταινίας που αναφέρεται στην ζωή του Ολυμπιονίκη και βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, Λούις Ζαμπερίνι, η Αντζελίνα Τζολί, σκηνοθετεί το ρομαντικό δράμα «By The Sea», στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ. Αυτή τη φορά ελπίζει σε μία καλύτερη πορεία της ταινίας της στα Όσκαρ, από αυτή που είχε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Κλείσιμο

Το  «Unbroken» εξασφάλισε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ (Καλύτερης Φωτογραφίας και δύο στην κατηγορία του ήχου). Ωστόσο η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου φαίνεται ότι «σνόμπαρε» τη χολιγουντιανή σταρ για τις μεγάλες κατηγοριες, παρά την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που σημείωσε η ταινία-ύψους 161 εκατ. δολαρίων- στο παγκόσμιο box office.

Το «By The Sea» μας μεταφέρει στη δεκατία του 70΄, όπου ένα παντρεμένο ζευγάρι προσπαθεί να σώσει τον γάμο του, κάνοντας ένα ταξίδι σε ένα γαλλικό θέρετρο. Η Βανέσα, μια πρώην χορεύτρια (Αντζελίνα Τζολί) και ο σύζυγός της, Ρόλαντ, ένας Αμερικάνος συγγραφέας (Μπραντ Πιτ) βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους πιο θορυβώδεις κατοίκους της, έναν ιδιοκτήτη ενός καφέ - μπαρ (τον υποδύεται το Νιλς Αρεστρουπ) και έναν ξενοδόχο (τον υποδύεται ο Ρισάρ Μπορινζε).

«Είναι μία ιστορία για μία σχέση που εκτροχιάστηκε από την απώλεια, για την επιμονή της αγάπης και για την πορεία την ανάκαμψη και την αποδοχή», είπε η Τζολί για το νέο της σκηνοθετικό εγχείρημα.

Αυτή θα είναι η δεύτερη ταινία στην οποία η Τζολί συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ. Η πρώτη ταινία που γύρισαν μαζί, ήταν το 2005 στην ταινία «Μr & Ms Smith», εκεί όπου γνωρίστηκαν.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης