Ο Τζίμης Πανούσης και οι «Μουσικές Ταξιαρχίες» στο Κύτταρο!

Ο Τζίμης Πανούσης και οι «Μουσικές Ταξιαρχίες» στο Κύτταρο!

Για τέσσερις «συλλεκτικές» παραστάσεις!

Ο Τζίμης Πανούσης και οι «Μουσικές Ταξιαρχίες» στο Κύτταρο!
Στα μέσα με τέλη της δεκαετίας του '70 σχηματίστηκαν οι Μουσικές Ταξιαρχίες από τον Τζίμη Πανούση (φωνή, στίχοι, μουσική) και τους Σπύρο Πάζιο (κιθάρα), Γιάννη Δρόλαπα (κιθάρα), Βαγγέλη Βέκιο (τύμπανα) που πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή και τον Δημήτρη Δασκαλοθανάση (μπάσο, πιάνο).

Η πρώτη τους εμφάνιση σε κοινό έγινε το 1980 στο "Skylab" στην Πλάκα, ενώ η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά είναι ο δίσκος Μουσικές Ταξιαρχίες που κυκλοφόρησε από την MINOS-EMI το 1982. Νωρίτερα (το 1980) είχε κυκλοφορήσει μία ανεξάρτητη παραγωγή σε κασέτα, το "Disco Tsoutsouni".

Κλείσιμο
Ακολούθησαν οι δίσκοι Αν η Γιαγιά μου είχε Ρουλεμαν (1984) και Hard Core (ζωντανή ηχογράφηση, 1985). Το 1983 οι Μουσικές Ταξιαρχίες καμουφλάρονται κάτω από το όνομα Alamana's Bridge (= Γέφυρα της Αλαμάνας) και συμμετέχουν στο δίσκο-συλλογή ελληνικού ροκ Made in Greece Vol.1, παρά τις αντιρρήσεις της τότε δισκογραφικής τους εταιρείας. Από τον επόμενο δίσκο "Κάγκελα Παντού" (1986) ο Πανούσης αποφασίζει να συνεχίσει μόνος του.

Τέσσερις δεκαετίας μετά το πρώτο τους live, ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει στις μουσικές ρίζες του, μαζί με τους σπουδαίους μουσικούς που έχτισαν τον μύθο της μπάντας τις Μουσικές Ταξιαρχίες, στο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς!

Την Παρασκευή και το Σάββατο 3 και 4 Απριλίου πριν την Κυριακή των Βαΐων και Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Απριλίου αμέσως μετά το Πάσχα, o Τζίμης Πανούσης και  οι Μουσικές Ταξιαρχίες Live στο ιστορικό club Κύτταρο

Παίζουν: Τζίμης Πανούσης, Γιάννης Δρόλαπας, Σπύρος Πάζιος, Δημήτρης Δασκαλοθανάσης, Βασίλης Γκινος, Στέλιος Φράγκος, Βασίλης Κοκώνης, Γιώργος Κωστόπουλος, Αλέκος Αράπης, Γιώργος Καραγιαννίδης, Ηλίας Αχλαδιώτης.

Εισιτήριο: 12€ / Πόρτες: 21.30
Υ.Γ  Δωρεάν πρόσβαση -μόνο- σε αδίσταχτες groupies !..!

Προπώληση εισητηρίων σε όλη την Ελλάδα:
VIVA.GR  http://www.viva.gr/
PUBLIC  http://www.public.gr/
Παπασωτηρίου Βιβλιοπωλεία  http://www.papasotiriou.gr/
RELOAD STORES  https://www.facebook.com/ReloadStores
IANOS  http://www.ianos.gr/
SEVEN SPOT  http://www.sevenspot.gr/
11876 http://www.11876.gr/
.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης