Christian Bale: «Δεν θα δούλευα ξανά με τον σκηνοθέτη του Terminator, Joseph McGinty»

Christian Bale: «Δεν θα δούλευα ξανά με τον σκηνοθέτη του Terminator, Joseph McGinty»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Β΄ ανδρικού ρόλου και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του να συνεργαστεί με τον διάσημο Αμερικανό σκηνοθέτη.

Christian Bale: «Δεν θα δούλευα ξανά με τον σκηνοθέτη του Terminator, Joseph McGinty»
Ένα ακουστικό video που είχε κυκλοφορήσει το 2009, από τα γυρίσματα της ταινίας «Terminator Salvation», στο οποίο ο ηθοποιός  Christian Bale φώναζε και έβριζε τον σκηνοθέτη Joseph McGinty, έκανε γνωστή την κακή συνεργασία που είχαν.

Κλείσιμο
                                   Ο σκηνοθέτης Joseph McGinty

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο  βραβευμένος με Όσκαρ Β΄ ανδρικού ρόλου και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, είπε ότι ήταν λάθος του να συνεργαστεί με τον διάσημο Αμερικανό σκηνοθέτη. «Διάβασα ότι όταν κάθισες για πρώτη φορά μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας,  McG, του είπες ότι από όσα διάβασες στη φιλμογραφία του, τίποτα δεν σε έπεισε ότι θα μπορούσε να κάνει την ταινία» είπε ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal, με τον Βρετανό ηθοποιό να απαντά: «Αυτό είναι αλήθεια!» και συνέχισε λέγοντας: «Μου έλεγε: "δώσε μου μία ευκαιρία..."Κάποτε θα πρέπει να ήσουν και εσύ στην ίδια θέση, να χρειάζεσαι κάποιον να πιστέψει σε σένα", "σε παρακαλώ κάντο για μένα!. Σου το υπόσχομαι! Είμαι έτοιμος για αυτό"». Θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του; «Όχι δεν θα δούλευα ξανά μαζί του, αλλά εύχομαι να είναι καλά!» είπε ο Christian Bale.

Το ακουστικό video που μαρτυρά την κακή συνεργασία που είχε ο ηθοποιός με τον σκηνοθέτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης