Η Kristen Stewart αφήνει την υποκριτική για χάρη της ποίησης

Η Kristen Stewart αφήνει την υποκριτική για χάρη της ποίησης

Πλουσιότερη κατά 34 εκατ. δολάρια, η 24χρονη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της

Η Kristen Stewart αφήνει την υποκριτική για χάρη της ποίησης

Μία από τις δέκα πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η Kristen Steward, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική για να ασχοληθεί με πιο δημιουργικά πράγματα, όπως είναι η σκηνοθεσία και η ποίηση. Mιλώντας στην εφημερίδα USA Today, η Stewart, εξέφρασε την επιθυμία της να αποτραβηχτεί για λίγο καιρό από τις κάμερες, μιας και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από δέκα ταινίες.

«Είμαι ηθοποιός, με αυτή την τέχνη εκφράζομαι, όμως επειδή άρχισα σε πολύ νεαρή ηλικία πάντα ένιωθα τρομαγμένη και ελλιπής σε σχέση με άλλες μορφές καλλιτεχνικής δημιουργίας με τις οποίες θα ήθελα να ασχοληθώ» είπε η Steward. Στην συνέχεια, η 24χρονη ηθοποιός αποκάλυψε κάποια από τα σχέδια της: «Σκοπεύω να αγοράσω έναν χώρο στο Λος Άντζελες και εκεί θα δημιουργώ πράγματα με τα χέρια μου. Την απόφαση αυτή την πήρα πριν από δύο
Κλείσιμο
εβδομάδες. Κάνω μία μικρή ταινία μικρού μήκους. Κάνω πολλά πράγματα. Γράφω συνέχεια». Η Steward που είδε μέσα σε έναν χρόνο (2011-2012) τους τραπεζικούς λογαριασμούς της να αυξάνονται κατά 34 εκατ. δολάρία, πλέον δηλώνει πιο χαλαρή απόποτέ. «Τώρα πια, δεν έχω καμία ανησυχία για τίποτα. Είμαι πολύ χαρούμενη, εμπνευσμένη και χαλαρή» είπε.

Η Kristen Steward δεν είναι η μόνη που αισθάνθηκε ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα. Ανάμεσα στους αστέρες του Χόλιγουντ που εγκατέλειψαν έστω και για λίγο την υποκριτική, είναι και ο Daniel Day-Lewis, όπου είχε δουλέψει για έναν χρόνο ως τσαγκάρης, στην Φλωρεντία.  Την επιθυμία του να πάρει μία απόσταση από τα κινηματογραφικά στούντιο εξέφρασε πέρυσι και ο Ryan Gosling. «Νομίζω ότι είναι καλό για εμένα να πάρω μία ανάσα και να δω τι κάνω και πώς το κάνω. Χρειάζομαι ένα διάλειμμα από τον εαυτό μου και φαντάζομαι το ίδιο χρειάζεται και το κοινό από εμένα» είχε πει ο χολιγουντιανός σταρ.

Να εγκαταλείψει την καριέρα τους ως ηθοποιός, φαινόταν να είχε πάρει απόφαση και ο Γιοακίν Φίνιξ. Ο ίδιος δήλωνε το 2008 ότι ήθελε να ξεκινήσει μία νέα καριέρα ως ράπερ ενώ για ένα διάστημα έκανε εκκεντρικές εμφανίσεις και αγενείς δηλώσεις για να ενισχύσει το προφίλ του «κακού παιδιού». Όπως αποδείχτηκε, ο Φίνιξ έπαιζε ακόμα έναν ρόλο και η στροφή του στη ραπ μουσική ήταν μία καλοστημένη φάρσα, με την οποία ο Φίνιξ ήθελε να τονίσει πόσο εύκολο είναι για έναν διάσημο να παραπλανήσει τα Μέσα και την κοινή γνώμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης