Αδημοσίευτες φωτογραφίες του Michael Jackson φέρνουν μηνύσεις

Αδημοσίευτες φωτογραφίες του Michael Jackson φέρνουν μηνύσεις

Μία φωτογράφιση που έκανε o Μichael Jackson το 2007, έφερε σε δικαστική αντιπαράθεση τους διαχειριστές της περιουσίας του «βασιλιά της ποπ» και την εταιρεία παραγωγής που πραγματοποίησε το συγκεκριμένο πρότζεκτ

Νεκροί 4 κρατούμενοι στο Πορτ-Ο-Πρενς από χολέρα
Αδημοσίευτες φωτογραφίες του Michael Jackson φέρνουν μηνύσεις
Αδημοσίευτες φωτογραφίες του βασιλιά της ποπ και μία σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος το 2007, πυροδότησαν μία νέα δικαστική διαμάχη.

Η εταιρεία παραγωγής πίσω από το πρότζεκτ «Michael Jackson: Η τελευταία φωτογράφιση» κατέθεσε μήνυση κατά των διαχειριστών της περιουσίας του Jackson που έχουν στην κατοχή τους -άδικα όπως ισχυρίζονται- τα πνευματικά δικαιώματα του ακυκλοφόρητου υλικού.

Κλείσιμο
Ο Craig Williams συγκέντρωσε το συγκεκριμένο υλικό σε ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο αδυνατεί να κυκλοφορήσει.

Η φωτογράφιση έγινε στο Brooklyn Museum of Art για  λογαριασμό του περιοδικού Ebony, και η συγκεκριμένη συνέντευξη του βασιλιά της ποπ ήταν η πρώτη που έδωσε έπειτα από μία δεκαετία.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους φίλους, τους φωτογράφους και στυλίστες του αξέχαστου σταρ και φυσικά τις αδημοσίευτες γωτογραφίες του.

Για τους διαχειριστές της περιουσίας του Jackson, που δεν είναι άλλοι από την οικογένειά του, το υλικό είναι πολύ προσωπικό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Howard Weitzman, δήλωσε στο Hollywood Reporter: «Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πλάνα και φωτογραφίες του Michael Jackson, που πιστεύουμε ότι ανήκουν στην οικογένεια του. Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει ιδιωτικές στιγμές του Michael, σκηνές που ο ίδιος δεν θα επέτρεπε ποτέ να "δουν" το φως της δημοσιότητας. Ο Michael ποτέ δεν θα ενέκρινε να γίνει το συγκεκριμένο υλικό ταινία».
 
Είναι φυσικό να ανέβουν οι τόνοι, αφού πέντε χρόνια μετά το θάνατο του Jackson, η περιουσία του βασιλιά της ποπ, έχει αυξηθεί κατά 600 εκατομμύρια δολάρια. Το μεγαλύτερο μέρος των κερδών πηγαίνει στα τρία του παιδιά και τη μητέρα τους.

Ωστόσο, σε ρεπορτάζ του Associated Press αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο κομμάτι των εσόδων ξοδεύεται στην αποπληρωμή των τεράστιων χρεών που άφησε πίσω του, αλλά και για της Neverland.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης