Ο Afrojack έρχεται με το πρώτο του άλμπουμ «Forget The World»

Ο Afrojack έρχεται με το πρώτο του άλμπουμ «Forget The World»


Μετά την κυκλοφορία ενός αποκλειστικού teaser EP μέσο του Spotify στις 12 Μαΐου, ο βιρτουόζος παραγωγός/DJ Afrojack περήφανα παρουσιάζει το εναρκτήριο μεγάλο άλμπουμ του, ‘Forget The World’ που κυκλοφορεί από τις 19 Μαΐου.

Ghost House: Το ημερολόγιο ενός αυνανιστή του Μιχαήλ Άνθη
Ο Afrojack έρχεται με το πρώτο του άλμπουμ «Forget The World»

Αποτελείται από 12 κομμάτια, με 4 επιπλέον στην deluxe έκδοση, το ‘Forget The World’ προσφέρει ένα θαυμάσιο mix από χορευτικά styles που απεικονίζουν κάθε ‘εκατοστό’ της εκλεκτής μουσικής καταγωγής του Afrojack.

Κλείσιμο

Προσεκτικό και μετρημένο στην προσέγγισή του, είναι ένα άλμπουμ στο οποίο ο Afrojack γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις πίστες και τις προσωπικές ακροάσεις στο σπίτι, κινητοποιώντας μία ολόκληρη ‘συλλογή’ από μεγάλους stars να συνεργαστούν σε μία σειρά τραγουδιών που πηγαίνει πέρα από την σφαίρα της συμβατικής παραγωγής dance μουσικής.

Ο εμβληματικός hip hop καλλιτέχνης Snoop Dogg, ο θρυλικός frontman των Police, Sting, ο διεθνής chart-topper Chris Brown, ο Αμερικάνος rapper Whiz Khalifa, ο ανερχόμενος star Matthew Koma και οι ευυπόληπτοι rockers 30 Seconds To Mars είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν συμβάλει στο να γίνει το ‘Forget The World’ ένα διεξοδικά ενδιαφέρον άλμπουμ.

 

Το τεράστιο εύρος των συνεργατών, ήχων, επιρροών και style παραγωγής που εκθέτει ο Afrojack σε όλη την έκταση του ντεμπούτο άλμπουμ του, είναι ενδεικτικές ενός καλλιτέχνη που είναι πρόθυμος να κάνει τη μουσική του τόσο προσβάσιμη όσο και πρωτοποριακή. Παραδίδεται με ένα αυστηρό μήνυμα για τους οπαδούς, να “Ξεχάσουν τον Κόσμο” κυριολεκτικά και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, είναι ένα έργο που διερευνά την μεταδοτικότητα του Afrojack.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης