Τζόρνταν Τιμπέριο: Η 21χρονη φωτογράφος που αποτύπωσε το τέλος μίας σχέσης

Τζόρνταν Τιμπέριο: Η 21χρονη φωτογράφος που αποτύπωσε το τέλος μίας σχέσης

Η Τζόρνταν Τιμπέριο, η 21χρονη σπουδάστρια φωτογραφίας πέρασε δύο μέρες φωτογραφίζοντας ένα ζευγάρι που γνώριζε ότι περνούσαν τις τελευταίες ημέρες της σχέσης τους-Δείτε τις εικόνες!

Τζόρνταν Τιμπέριο: Η 21χρονη φωτογράφος που αποτύπωσε το τέλος μίας σχέσης
Για λογαριασμό του περιοδικού Upon Paper Magazine, η 21χρονη σπουδάστρια φωτογραφίας, Τζόρνταν Τιμπέριο ανέλαβε μια καλλιτεχνική αποστολή: Να αποτυπώσει το τέλος μίας σχέσης. Απευθυνόμενη σε ένα φιλικό της ζευγάρι, που γνώριζε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του και ήταν κοντά στον χωρισμό, η Τιμπέριο τους ζήτησε να τους φωτογραφίσει στον προσωπικό τους χώρο. Για δύο ημέρες φωτογράφιζε συνεχώς το ζευγάρι, που διένυαν τις τελευταίες ημέρες της σχέσης τους.

Κλείσιμο
Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τους δύο πρώην εραστές, γυμνούς να αγκαλιάζονται και να ανταλλάσσουν φιλιά, προσπαθώντας να καλύψουν το κενό που είχε ήδη δημιουργηθεί στη σχέση τους. Οι δύο τους ήταν μαζί για περίπου έναν χρόνο και από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Η Τιμπέριο όπως είπε θέλησε να τους απαθανατίσει γυμνούς, προκειμένου να συλλάβει με αυτόν τον τρόπο την συμπεριφορά τους, όταν βρίσκονται μόνοι τους. Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και η γυναίκα των φωτογραφιών βλέποντας τον εαυτό της είπε: «Αυτές εικόνες είναι μοναδικές για εμένα. Αποτυπώνουν ένα κομμάτι του εαυτού μου που άλλαξε μέσα μου και άλλαξε για καλύτερα» είπε.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης