Δικό της show στο κανάλι της Oprah θα έχει η Lindsay Lohan

Δικό της show στο κανάλι της Oprah θα έχει η Lindsay Lohan

Δεν άντεξε να μείνει εκτός φώτων η Lohan και είπε το ναι σε ένα reality show της Oprah Winfrey

Δικό της show στο κανάλι της Oprah θα έχει η Lindsay Lohan

Είναι η εξομολογήτρα όλων των σταρ -μέχρι και τον Tom Cruz κατάφερε να χοροπηδάει πάνω σε καναπέδες- αλλά η Oprah είναι και ψυχοπονιάρα. Και ίσως για αυτόν τον λόγο να αποφάσισε να δώσει βήμα στην Lindsey Lohan που η καριέρα της πάει από το κακό στο χειρότερο.

H Lohan χρειάζεται προβολή και βοήθεια και προφανώς το αποτέλεσμα είναι το ντοκιμαντέρ reality «Lindsay» που περιγράφει την ζωή της σταρ μετά την αποτοξίνωση. Σε μια πρώτη σκηνή του ντοκιμαντέρ-σειρά η Winfrey μιλάει με την Lohan τονίζοντας της «θέλω να κερδίσεις τη μάχη με τις ουσίες». Όλα αυτά γυρίστηκαν μετά το 3μηνο που πέρασε στην αποτοξίνωση και την μετακόμιση που έκανε από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη.

Στην πρεμιέρα της σειράς ριάλιτι η Lohan ξεκαθαρίζει αποθήκες με ρούχα και κοσμήματα, κρύβεται από τους παπαράτσι και χάνει συνάντηση Ανώνυμων Αλκοολικών εξαιτίας τους. Και μόλις κάποιος την απογοητεύσει τότε και αυτή γίνεται ασταθής και ανυπάκουη. Η Lohan στα καλύτερα της και τα πιο φυσικά της και σύμφωνα με τις κακές γλώσσες ότι χρειάζεται το κανάλι της Oprah που δεν τα πάει και τόσο καλά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης