Δείτε διάσημους σταρ φωτογραφημένους σαν ήρωες της Disney

Δείτε διάσημους σταρ φωτογραφημένους σαν ήρωες της Disney

Η Τζέσικα Τσάστεϊν ποζάρει στον φακό της Άνι Λίμποβιτς σαν άλλη Μερίντα από την ταινία της Pixar «Brave» - Δείτε ποιοι διάσημοι μεταμορφώθηκαν στους αγαπημένους ήρωες της Disney

Δείτε διάσημους σταρ φωτογραφημένους σαν ήρωες της Disney
Στο πρόσωπο της Σκάρλετ Γιόχανσον είδε την Σταχτοπούτα, της Τέιλορ Σουίφτ τη Ραπουνζέλ, της Τζούλιαν Μουρ την Μικρή Γοργόνα και του Ντέιβιντ Μπέκαμ τον πρίγκιπα της Ωραίας Κοιμωμένης. Η φωτογράφος Άνι Λίμποβιτς που απαθανάτισε κάποιους από τους μεγαλύτερους σταρ σε παραμυθένια πορτραίτα, αναβιώνει τη νέα ηρωίδα της Disney, την θαραλλέα Μερίντα, από την ταινία «Brave».

Η Μερίντα, το κορίτσι με τα κατακόκκινα μαλλιά είναι μια πριγκίπισσα αντισυμβατική, ξεροκέφαλη και πεισματάρα, που μην αντέχοντας την πίεση της μητέρας της, η οποία θέλει να την παντρέψει, αποφασίζει να πάρει την τύχη στα χέρια της. Τη θαρραλέα πριγκίπισσα ενσαρκώνει η Τζέσικα Τσάστεϊν που κρατά το τόξο της και ιππεύει ένα μαύρο άλογο. Αυτό είναι και το τελευταίο παραμυθένιο πορτραίτο του κινηματογραφικο project της Λίμποβιτς «Disney Dream Portraits» που ξεκίνησε το 2007 ως καμπάνια για τα θεματικά πάρκα της Disney, «Year of a Million Dreams».

Κλείσιμο
Από τότε μέχρι σήμερα κάποια από τα διασημότερα πρόσωπα του πλανήτη έχουν μεταμορφωθεί στους κλασικούς ήρωες της Disney. Ο Τζεφ Μπρίτζες και η Πενέλοπε Κρουζ έγιναν το ζευγάρι του παραμυθιού «Η πεντάμορφη και το τέρας», η Τζένιφερ Λόπεζ πόζαρε πάνω στο ιπτάμενο χαλί του Αλαντίν σαν άλλη Γιασμίν και το τοπ μόντελ Ζιζέλ φόρεσε το νυχτικό της Γουέντι περιμένοντας τον Πίτερ Παν. Ανάμεσα στις εντυπωσιακές φωτογραφίες του συγκεκριμένου concept συναντάμε την ηθοποιό Γούπι Γκόλντμπεργκ (τζίνι), την Κουίν Λατίφα (κακιά Ούρσουλα στη «Μικρή γοργόνα») και τον Άλεκ Μπόλντουιν που έγινε ο μαγικός καθρέφτης στην Χιονάτη με τους εφτά νάνους.

Κάποιες από τις διασημότερες φωτογραφίες της Λίμποβιτς είναι η τελευταία φωτογραφία του Τζον Λένον και της Γιόκο Ονο λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία του Λένον για το περιοδικό «Rolling Stone», η φωτογραφία της γυμνής εγκύου Ντέμι Μουρ, και το πορτραίτο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τζέσικα Τσάστεϊν


Γούπι Γκόλντμπεργκ


Τζένιφερ Λόπεζ-Μαρκ Άντονι


Σκάρλετ Γιόχανσον


Ζιζέλ


Ντέιβιντ Μπέκαμ


Τέιλορ Σουίφτ


Tζούλιαν Μουρ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης