Παράταση για τη «Γκόλφω» στο Εθνικό

Παράταση για τη «Γκόλφω» στο Εθνικό

Για έξι ακόμα παραστάσεις!

Παράταση για τη «Γκόλφω» στο Εθνικό
Οι λόγγοι και οι ραχούλες όπου η Γκόλφω μοιρολογεί για τον χαμένο της έρωτα, Τάσο, θα παραμείνουν για λίγες μέρες ακόμα στη Κεντρική Σκηνή του Τσίλερ στο Εθνικό Θέατρο.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης και εξάντλησης των εισιτηρίων, η «Γκόλφω» του Σπύρου Περεσιάδη σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου παίρνει μία μικρή παράταση και θα παρουσιαστεί για έξι ακόμα παραστάσεις: από την Τρίτη 19 έως την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου.

Κλείσιμο
Το «παρεξηγημένο» δραματικό ειδύλλιο του 1900 που κάποτε παιζόταν από τα θεατρικά μπουλούκια σε καφενεία και αυλές και συνεχίζει τη θριαμβευτική πορεία του στην Κεντρική Σκηνή του Τσίλερ, για δεύτερη χρονιά.

Η σκηνογεραφία είναι της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου, η μουσική του Άγγελου Τριανταφύλλου, η επιμέλεια της κίνησης φέρει την υπογραφή της  Αμαλίας Μπένετ και οι έξοχοι φωτισμοί είναι του Λευτέρη Παυλόπουλου.

Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή: Η Γκόλφω και ο Τάσος ορκίζονται αιώνια αγάπη. Η Γκόλφω παραμένει πιστή, ο Τάσος την προδίδει. Ο πόνος του προδομένου έρωτα λυτρώνεται με τον θάνατο.

Παίζουν: Αλίκη Αλεξανδράκη, Γιάννης Βογιατζής, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Νίκος Καραθάνος
Γιάννης Κότσιφας, Χριστίνα Μαξούρη, Γιώργος Μπινιάρης, Άγγελος Παπαδημητρίου,Εύη Σαουλίδου, Μιχάλης Σαράντης, Άγγελος Τριανταφύλλου, Χάρης Φραγκούλης, Λυδία Φωτοπούλου

Η ώρα έναρξης για όλες έχει οριστεί στις 16.30.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης