Η Μπρίτζετ Τζόουνς είναι χήρα και μεσήλικη!

Η Μπρίτζετ Τζόουνς είναι χήρα και μεσήλικη!

Το νέο βιβλίο της Έλεν Φίλτινγκ διχάζει τους κριτικούς και τους οπαδούς της Μπρίτζετ Τζόουνς.

Η Μπρίτζετ Τζόουνς είναι χήρα και μεσήλικη!

Η αγαπημένη όλων των single κοριτσιών κάθε ηλικίας, η Μπρίτζετ Τζόουνς είναι η κινηματογραφική εκδοχή μιας γυναίκας που ίσως όλες μας κρύβουμε μέσα μας. Μια αδέξια γυναίκα που προσπαθεί να αδυνατίσει, να κρατήσει την δουλειά της, να κόψει το κάπνισμα, να σταματήσει πλέον να είναι εξαρτημένη από λάθος άνδρες, να ερωτευτεί, να ζήσει το παραμύθι.

Στην τελευταία ταινία της Μπρίτζετ Τζόουνς, η Μπρίτζετ (που την υποδύεται η Ρενέ Ζέλβεγκερ) παντρεύεται τον καλό της Μάρκ Ντάρσι.

Κλείσιμο

Το νέο βιβλίο με τις περιπέτειες της Μπρίτζετ όμως φαίνεται οτι δεν αρέσει καθόλου στους οπαδούς της καθώς, ο Μαρκ Ντάρσι, το καλό παιδί, που ήταν έξυπνος, σέξι, ευγενής και σκληρός όταν χρειαζόταν, πεθαίνει και αφήνει την Μπρίτζετ μόνη με δύο παιδιά.

Το ίντερνετ βουίζει από τις διαμαρτυρίες των αναγνωστών της Φίλντινγκ, αλλά και των φαν της κινηματογραφικής αναπαράστασης της θρυλικής εργένισσας που δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική κατάληξη.

Η Φίλτινγκ όμως, θέλησε να ξαναβάλει τη Μπρίτζετ στο παιχνίδι της αναζήτησης του ιδανικού άντρα, που αυτή τη φορά θα είναι κάποιος πολύ μικρότερός της τον οποίο γνωρίζει μέσω twitter.

H Μπρίτζετ επιστρέφει στις σελίδες του «Μad About the Boy» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα (πρόσφατα δημοσιεύθηκε ένα μικρό κομμάτι του μυθιστορήματος σε Βρετανική κυριακάτικη εφημερίδα) και θα μεταφερθεί σύντομα και στην μεγάλη οθόνη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης