Η νέα μορφή του Yammas

Η νέα μορφή του Yammas

Ο ιδρυτής της εφαρμογής Πάνος Παραβατός κάνει ένα μικρό απολογισμό για την διαδρομή της μέσα στο 2017 και για τα βήματα της το 2018

Η νέα μορφή του Yammas
Η νέα ολοκληρωμένη μορφή της βραβευμένης εφαρμογής για το ψηφιακό κέρασμα από απόσταση, της εφαρμογής Yammas πρόκειται να παρουσιασθεί στις 9 Ιανουαρίου – πρώτα σε ios και στο τέλος του μηνός και σε android. 

O ιδρυτής της, ο Πάνος Παραβατός έκανε ένα μικρό απολογισμό που αξίζει να διαβαστεί: «Το 2017 ήταν η χρονιά των αλλαγών για το Yammas.

Κλείσιμο
To Υammas ξεκίνησε την ανανέωση της ομάδας από τις αρχές του έτους και αυτό είχε σαν συνέπεια τα νέα μέλη να φέρουν αλλαγές στο τρόπο λειτουργίας και σκέψης.

Πρώτη τεράστια αλλαγή είναι η έλευση του Παντελή Παλιάγκα (allelos) που θα αναλάβει να δημιουργήσει από την αρχή το yammas χρησιμοποιώντας σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού. 

Ο allelos είναι ο δημιουργός του νέου μας dashboard, της νέας μας σελίδας και φυσικά του application που θα είναι διαθέσιμο στις 9/1 για ios και μέχρι τέλος του μήνα για android. Το application έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απλό και εύκολο στην χρήση του. 

Η δεύτερη έλευση είναι του Θοδωρή Κουτσόβουλου που θα αναλάβει την εμπορική δικτύωση του Yammas. O Θοδωρής χρόνια στον χώρο την νυκτερινής διασκέδασης θα μπορέσει με την εμπειρία του να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις ανάγκες των επιχειρηματιών και να έρθουμε σε επαφή και με τις μεγαλύτερες εταιρίες διανομείς ποτών. 

Η ομάδα μας κατάφερε να διακριθεί στο 1ο be finnovative της Εθνικής Τράπεζας, να βραβευτεί από τον οργανισμό Τhe People’s Trust για αυτή την επιτυχία.

Το yammas θα καταφέρει τον Σεπτέμβριο να υπογράψει την πρώτη του μεγάλη εμπορική συμφωνία με την Diageo η οποία θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του δικτύου μας. 

Το τέλος του ΄17 μας βρήκε έχοντας ολοκληρώσει ότι είχαμε σχεδιάσει και ανυπόμονους για να σας παρουσιάσουμε το έργο μας.

Το 2018 ξεκινάει δυναμικά με την παρουσίαση στις 9/1 του app μας και την εκπαίδευση των σημείων (bars-clubs) που θα δέχονται απομακρυσμένα κεράσματα. Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας ενώ μέχρι τέλος του μήνα η λίστα θα ανανεωθεί με νέα από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης