Μπροστά σε ένα επιτυχημένο startuper

Μπροστά σε ένα επιτυχημένο startuper

Ραντεβού με τον Πάνο Παπαδόπουλο που κατάφερε να πουλήσει την εταιρεία του και να γίνει στη συνέχεια και ο ίδιος επενδυτής

Μπροστά σε ένα επιτυχημένο startuper
Ο τίτλος της πρόσκλησης ήταν έτσι και αλλιώς αρκούντως προκλητικός: «Από το exit των €9Μ σε Angel Investor και Partner στο Marathon VC».

Η πρόσκληση έγινε από την ομάδα του Startup Grind – ενός διεθνούς δικτύου που έχει και «αντιπροσώπευση» στην Αθήνα και αφορούσε τον Πάνο Παπαδόπουλο,  έναν από τους λίγους εκπρόσωπους της startup σκηνής που κατάφερε να κάνει τόσα πολλά σε τόσο λίγο ( σχετικά) χρόνο. 

Κλείσιμο
Στην σχετική πρόσκληση διαβάζω: «Λίγοι επιχειρηματίες έχουν κάνει όλο τον κύκλο από την αρχή ως το τέλος: funding για την startup τους, ανάπτυξη, εξαγορά από μια πολυεθνική και μετά να περάσουν στην "απέναντι όχθη" αυτή του επενδυτή. Ο Πάνος Παπαδόπουλος, founder της BugSense που έκανε exit €9Μ, επένδυσε σε 20+ startups και έχτισε ένα εξαιρετικό track record επιτυχημένων τοποθετήσεων. 

Τώρα επιστρέφει ως Partner του Marathon VC, ενός νέου fund που έχει ήδη συγκεντρώσει €8Μ και μαζί με τον έτερο Partner Γιώργο Τζιραλή, πεπειραμένου επενδυτή από το OpenFund, μπαίνουν δυναμικά στον χώρο των επενδύσεων στην Ελλάδα».

Αύριο, Τρίτη 20/06, όσοι θέλουν και μπορούν θα βρίσκονται απέναντι στον Πάνο Παπαδόπουλο για να μάθουν από πρώτο χέρι όλα όσα συνέβησαν στο ταξίδι του από την Πάτρα στο Silicon Valley.  Το ραντεβού είναι στο χώρο του Ιnnovathens  στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή στο https://www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-athens-presents-panos-papadopoulos-marathon-vc#/ 

Το 2014 το Startup Grind έφθασε και στην Ελλάδα! Η διεθνής κοινότητα που ξεκίνησε από την μήτρα των startups, το Sillicon Valley της California,  εκείνη την χρονιά εγκαινίασε το Ελληνικό παράρτημα του στην Αθήνα.  

Το Startup Grind ξεκίνησε το 2010 και μέσα σε 4 μόλις χρόνια έχει εξαπλωθεί διεθνώς, έχοντας παρουσία σε 250 πόλεις σε περισσότερες από 102 χώρες σε όλο τον κόσμο και μ' ένα δυναμικό 1.000.000 entrepreneurs . Με την υποστήριξη του Google for Entrepreneurs έφτιαξε την βάση του και στην χώρα μας και η βάση αυτή είχε πρόσωπο και ταυτότητα: Δημήτρης Λιτσικάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης