Jules Bianchi: Στάσιμη η κατάστασή του - Σκεφτόμαστε ακόμα και τον θάνατο, λέει ο πατέρας του

Jules Bianchi: Στάσιμη η κατάστασή του - Σκεφτόμαστε ακόμα και τον θάνατο, λέει ο πατέρας του

Σε ένα θαύμα ελπίζει πλέον η οικογένεια του 25χρονου - «Η νευρολογική πρόοδος δεν είναι αυτή που θα θέλαμε. Κάθε πρωί που ξυπνάμε σκεφτόμαστε τη ζωή του Jules αλλά και τον θάνατό του» δήλωσε ο Phillippe Bianchi




Jules Bianchi: Στάσιμη η κατάστασή του - Σκεφτόμαστε ακόμα και τον θάνατο, λέει ο πατέρας του
Εξακολουθεί να είναι κρίσιμη η κατάσταση του 25χρονου οδηγού Jules Bianchi που τραυματίστηκε σοβαρά ένα χρόνο πριν στο Grand Prix Ιαπωνίας. Σε νέες δηλώσεις του πατέρα του στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, αποτυπώνεται η «μάχη» που δίνει ο Γάλλος πιλότος για να κρατηθεί στη ζωή. 

Δυστυχώς ο πατέρας του Bianchi, δεν έχει καλά νέα για την υγεία του γιου του, ενώ αποκαλύπτει ότι πλέον η οικογένεια του σκέφτεται ακόμα και τον θάνατο. 

Κλείσιμο
«Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι ότι ο Jules είναι ζωντανός. Παλεύει με τα όπλα που έχει αλλά από νευρολογικής άποψης δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει και πολλά. Το να τον βλέπουμε να παλεύει μάς δίνει ελπίδα και είναι σημαντικό για εμάς» δήλωσε ο Phillippe Bianchi και πρόσθεσε: « Όσο υπάρχει ζωή υπάρχει και ελπίδα. Μετά από λίγο καιρό όμως αρχίζει να παρακαλάς για ένα θαύμα. Κάθε ημέρα που περνάει είναι δύσκολη. Η κατάστασή του είναι στάσιμη. Η νευρολογική πρόοδος δεν είναι αυτή που θα θέλαμε. Κάθε πρωί που ξυπνάμε σκεφτόμαστε τη ζωή του Jules αλλά και τον θάνατό του. Πρέπει να σκεφτόμαστε και τον θάνατο διότι βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που όλα μπορούν να συμβούν. Είναι τραγικό. Όλοι μας σταματήσαμε να ζούμε εκείνη την ημέρα, στις 5 Οκτωβρίου (όταν έγινε το ατύχημα στο Grand Prix στην Ιαπωνία). Είναι κάτι που ποτέ δεν περιμένεις να συμβεί. Ο Jules βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, δεν είναι αυτή η ζωή που θα ήθελε, ούτε είναι η ζωή που εμείς θέλουμε για εκείνον. Όμως πρέπει να συνεχίσουμε να ελπίζουμε».
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης