O Βερλάιν θα χρησιμοποιεί το Νο 94 στη Manor!

O Βερλάιν θα χρησιμοποιεί το Νο 94 στη Manor!

Ο πρωταθλητής του DTM μετά από δυο χρόνια σε ρόλο δοκιμαστή για την Mercedes F1 εξασφάλισε μια θέση στο grid του 2016 με τη Manor.

O Βερλάιν θα χρησιμοποιεί το Νο 94 στη Manor!
Όπως ίσως γνωρίζετε κάθε οδηγός F1, διαλέγει έναν αριθμό με τον οποίο ταυτίζεται για το υπόλοιπο της καριέρας του στην κορωνίδα του motorsport. O πρωταθλητής του DTM, Πασκάλ Βερλάιν επέλεξε ν' αγωνίζεται με το Νο 94 στο φετινό πρωτάθλημα της F1 όπου θα συμμετέχει με τα χρώματα της Manor. Αυτός ήταν ο αριθμός που έφερε η Mercedes του με την οποία πήρε πέρυσι τον τίτλο στο Γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού. Επιπλέον ο Βερλάιν έχει γεννηθεί το 1994. Σήμερα ο Βερλάιν βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ομάδας όπου του πήραν μέτρα για κάθισμα.

Κλείσιμο
Η μικρή βρετανική ομάδα καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες ν’ αλλάξει πορεία και σ’ αυτό το πλαίσιο ο 22χρονος Γερμανός από Sigmaringen ίσως αποτελέσει την αιχμή του δόρατος. Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα στη Manor πήραν μεταγραφή ο συμπατριώτης μας Νικόλας Τομπάζης αλλά και ο κορυφαίος Βρετανός μηχανικός Πατ Φράι.

Αναφερόμενος στην νέα πρόκληση της καριέρας του ο Βερλάιν που πέρυσι πήρε τον τίτλο στο DTM τόνισε: «Η Manor Racing είναι ένα σπουδαίο μέρος για να ξεκινήσω την καριέρα μου στη F1. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια μικρή προσωποκεντρική ομάδα ελπίζω σύντομα να τους έχω γνωρίσει όλους. Ελπίζω να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς. Ένα ευχαριστώ στη Mercedes και τον Τότο Βολφ προσωπικά που οδηγεί την καριέρα μου και μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Ευχαριστώ για την υποστήριξη τώρα είναι η σειρά μου ν’ αδράξω την ευκαιρία».

Η Manor Racing θα χρησιμοποιεί από φέτος υβριδικές μηχανές Mercedes. Προφανώς η γερμανική εταιρεία άδραξε την ευκαιρία να δώσει στο Βερλάιν την δυνατότητα ν' αγωνιστεί στη F1, καθώς ο νεαρός έχει δείξει πως το αξίζει. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο έτερος οδηγός της ομάδας. Ακούγονται μεταξύ άλλων τα ονόματα των Αλεξάντερ Ρόσι, Ουίλ Στήβενς, Ρίο Χαριάντο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης