LIVE από Κορινθία: Στο τιμόνι της ανανεωμένης BMW 1 (upd)

LIVE από Κορινθία: Στο τιμόνι της ανανεωμένης BMW 1 (upd)

Την οδηγήσαμε στη διαδρομή Αθήνα-Τρίκαλα Κορινθίας, για μία πρώτη… γνωριμία! Τι καινούριο διαθέτει λοιπόν το ανανεωμένο premium μικρομεσαίο hatch;

LIVE από Κορινθία: Στο τιμόνι της ανανεωμένης BMW 1 (upd)
Διαθέσιμη και στη χώρα μας είναι πλέον η ανανεωμένη BMW Σειρά 1, με την ελληνική αντιπροσωπεία να πραγματοποιεί την επίσημη παρουσίασή της στους εκπροσώπους του Τύπου.

Την οδηγήσαμε στη διαδρομή Αθήνα-Τρίκαλα Κορινθίας, για μία πρώτη… γνωριμία! Τι καινούριο διαθέτει λοιπόν το φρεσκαρισμένο premium μικρομεσαίο hatch;

Κλείσιμο
Αισθητικά οι πινελιές αναβάθμισης είναι… ουσίας. Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι επανασχεδιασμένους, με νέα αυξημένου πλάτους μάσκα και μεγάλους αεραγωγούς στα δύο κάτω άκρα ενώ έχουν αλλάξει και τα φωτιστικά σώματα, με τα φώτα ημέρας να είναι LED. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι αντίστοιχες. Νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και σε σχήμα «L» καθώς και ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, που δίνουν την αίσθηση αυξημένου πλάτους στο όχημα. Συναντάται νέα θύρα χώρου αποσκευών αλλά και αυξημένη διάμετρος στην απόληξη της εξάτμισης.



Στο εσωτερικό οι επεμβάσεις είναι στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας ενώ οι επίδοξοι αγοραστές μπορούν να καρπωθούν των προηγμένων τεχνολογικών παροχών του συστήματος BMW ConnectedDrice.

H ανανεωμένη BMW Σειράς 1 διατίθεται με 3θυρο ή 5θυρο αμάξωμα, με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, τριών και τεσσάρων κυλίνδρων.

Η πλέον αποδοτική της σειράς είναι η BMW 116d EfficientDynamics Edition με τον νέο 1500άρη 3κύλινδρο TwinPower Turbo diesel κινητήρα με ισχύ 116 αλόγων, κατανάλωση που εργοστασιακά ορίζεται στα 3.4 lt/100km και εκπομπές CO2 που περιορίζονται στα 89 g/km. Εναλλακτικά, αντί του στάνταρ μηχανικού κιβωτίου προσφέρεται ένα οκτατάχυτο Steptronic (στάνταρ στις BMW 125d, BMW 120d xDrive & BMW M135i xDrive).Τις εντυπώσεις μας από τη BMW Σειρά 1 μπορείτε να τις διαβάσετε προσεχώς στην έντυπη έκδοση του Car & Speed στο Πρώτο Θέμα.



H BMW έχει προχωρήσει στην εισαγωγή μίας νέας βασικής έκδοσης, καθώς η Advantage έρχεται να πλαισιώσει τις Sport Line, Urban Line και M-Sport ενώ υπάρχει και αλλαγή ονοματολογίας στο διαχωρισμό των εκδόσεων ανά κινητήρα.

Παρά τους αποδοτικότερους και οικονομικότερους κινητήρες αλλά και τον πλουσιότερο εξοπλισμό, η νέα Σειρά 1 έχει πολύ μικρή αύξηση κόστους απόκτησης σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Aφετηρία είναι τα 21.220€ (με απόσυρση) για την έκδοση 116i με τον νέο 3κύλινδρο 1.5 lt που θα είναι διαθέσιμος στη χώρα μας από τον προσεχή Ιούλιο.

Στο μέτωπο των diesel, η… εκκίνηση είναι γίνεται με την 114d που κοστίζει 24.650€ (23.330 με απόσυρση). Η έκδοση 116d με τον 1.5 πετρελαιοκινητήρα των 116 ίππων τιμάται προς 25.900 € (24.470 με απόσυρση).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης