Οι Βαυαροί λανσάρουν μέσα στο καλοκαίρι τετρακίνητη έκδοση της M235i με τα 326 PS. Οι φανατικοί φίλοι της κίνησης στους πίσω τροχούς θα εξακολουθήσουν να προτιμούν την «αυθεντική» M235i, όμως το σύστημα xDrive θα προσελκύσει νέο κοινό. Η τετρακίνητη M235i θα έρθει στη χώρα μας τον Ιούλιο, σε τιμές που δεν είναι ακόμη γνωστές.
Συνδυαζόμενη αποκλειστικά με το 8τάχυτο αυτόματο Steptronic, η M235i xDrive είναι πιο γρήγορη από την πισωκίνητη έκδοση. Ολοκληρώνει το σπριντ 0-100 km/h σε 4,6 sec, έναντι 4,8 της συμβατικής M235i. Παράλληλα, η μεικτή κατανάλωση επιβαρύνεται κατά μόλις 0,2 lt/100 km, στα 7,8 lt. έναντι 7,6 lt/ 100 km (ρύποι 182 g/km).
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.