Το τελικό σχέδιο του μικρού Kia crossover

Το τελικό σχέδιο του μικρού Kia crossover

Απόλυτη επιβεβαίωση της προ μηνών αποκάλυψης του NewsAuto.gr για το μικρό crossover μοντέλο της Kia, ε το τελικό σχέδιο του αυτοκινήτου που διέρρευσε στο διαδίκτυο...

Το τελικό σχέδιο του μικρού Kia crossover
Όπως σας είχαμε ενημερώσει το crossover της Kia θα βασιστεί στην ανασχεδιασμένη μορφή του Soul, κάτι που επίσης επιβεβαιώνεται από το σχέδιο. 

Ενώ η Kia έχει στα πλάνα της εδώ και καιρό την κατασκευή ενός τέτοιου αυτοκινήτου έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά την ανάπτυξη και παραγωγή του.
Μάλιστα το νέο αφεντικό των Κορεατών, κος Πέτερ Σράιερ, δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένο από τις αργές αντιδράσεις των συνεργατών του (κυρίως Κορεατών) όταν ο ανταγωνισμός έχει ήδη έτοιμες τις προτάσεις του, τι οποίες και θα ρίξει στην αγορά στο επόμενο χρονικό διάστημα. 
Κλείσιμο

Σε ότι αφορά το crossover, το τελικό σχέδιο του οποίου σας αποκαλύπτουμε, η έκπληξη θα έρχεται όμως από τους κινητήρες: οι Κορεάτες θα έχουν σύντομα στη φαρέτρα τους το αντίπαλο δέος του χιλιάρι Ecoboost της Ford, ο οποίος πήρε και φέτος το βραβείο του «κινητήρα της χρονιάς». Ο νέος 3κύλινδρος T-GDI, χωρητικότητας 1.000cc, θα αποδίδει 100 και 120 PS...


Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης