Την ανάγκη ανεύρεσης στοιχείων που θα διαφοροποιούν τα μελλοντικά μοντέλα της Hyundai και αυτά της Kia, εξέφρασε ο Πέτερ Σράιερ.Ο πρώτος μη Κορεάτης Πρόεδρος της Kia, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον τη θέση του επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού και των δύο εταιρειών, υποστήριξε ότι οι διαφορές δεν θα πρέπει να περιορίζονται στην εμφάνιση.
Την ανάγκη ανεύρεσης στοιχείων που θα διαφοροποιούν τα μελλοντικά μοντέλα της Hyundai και αυτά της Kia, εξέφρασε ο Πέτερ Σράιερ κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Γενεύης.
Ο πρώτος μη Κορεάτης Πρόεδρος της Kia, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον τη θέση του επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού και των δύο εταιρειών, υποστήριξε ότι οι διαφορές δεν θα πρέπει να περιορίζονται στην εμφάνιση.
Κλείσιμο
Μιλώντας σε δημοσιογράφους από την Αυστραλία, ο Σράιερ υποστήριξε ότι «οι δύο μάρκες θα συνεχίσουν να μοιράζονται τα μηχανικά μέρη, καθώς είναι κάτι απόλυτα λογικό».
Προανήγγειλε περιορισμένες αλλαγές στη σχεδιαστική κατεύθυνση της Hyundai, χαρακτηρίζοντας «υπερβολικές» ορισμένες δημιουργίες.